Luk

Gladbach vandt til sidst mod bundholdet Mainz

| Bundesliga | 2 kommentarer

Infoboks

Mainz 05 - Mönchengladbach 2-3
Bundesliga
15' 0-1 Lars Stindl
23' 1-1 Jean-Philippe Mateta
36' 2-1 Jean-Philippe Mateta
76' 2-2 Jonas Hofmann
83' 2-3 Matthias Ginter

Borussia Mönchengladbach lå til at tabe med et kvarter tilbage af opgøret ude mod Mainz, der dog til sidst måtte se sig slået med 3-2 efter slutfløjt.

Mainz indtog inden lørdagens opgør den absolutte sidsteplads i Bundesligaen, og det lå derfor ikke i kortene, at de skulle slå Borussia Mönchengladbach.

Det var da også gæsterne, der bragte sig foran efter 15 minutter, da Lars Stindl på kanten af det lille felt bragede bolden i kassen til 1-0.

Da dommeren fløjtede første halvleg af, havde hjemmeholdets Jean-Philippe Mateta dog scoret to mål til pausestillingen 2-1.

Efter 23 minutter sparkede han en ripost på kanten af det lille felt i mål, og efter 36 minutter sendte han bolden i kassen blandt tre omringende modspillere i feltet.

2-1 så længe ud til at forblive slutresultatet, men et kvarter før tid fik gæsterne tilkendt et straffespark, som Jonas Hofmann vekslede til målet til 2-2.

Jonas Hofmann var igen i spil til målet til 3-2 for gæsterne, da han satte næstsidste fod på målet, som Mathias Ginter headede i mål på hjørnesparket efter 83 minutter.

Flere mål blev det ikke til, og så kunne Mainz gå fra banen med deres femte nederlag ud af fem mulige, mens Borussia Mönchengladbach med sejren indtager femtepladsen.


Af Lasse Rene
Onsdag 25. november
Tirsdag 24. november