Luk

Glæde i AB efter ny aftale: En one club player

| 2. division | 3 kommentarer

Infoboks

AB har forlænget aftalen med Albert Nørager, og det er cheftræner Patrick Braune rigtig glad for, da det er en tillidserklæring fra Nørager.

Albert Nørager har fået sin fremtid på plads, da han har besluttet at blive hos AB, som spiller i den danske 2. division.

Det bekræfter Gladsaxe-klubben tirsdag på sin hjemmeside, hvor cheftræner Patrick Braune udviser sin glæde over, at han har en rigtig one club player til rådighed i sin trup, da Nørager har spillet for AB, siden han var fem år.

- Vi er rigtig glade for, at Albert vil fortsætte i AB. Han har etableret sig mere og mere og har efterhånden spillet rigtig mange kampe. Albert er en rigtig AB’er og har ikke spillet i andre klubber. En one club player som man populært kalder det.

- Det er en stor tillidserklæring fra ham, at han stadigvæk tror på, at vi kan udvikle og dygtiggøre ham. Albert er på vej ind i et stadie, hvor han bliver mere og mere moden i sit spil og går fra at være en ungdomsspiller til ung voksen. 

- Vi tror, at Albert har det bedste foran sig og det skal vi være med til at udfolde. Vi er rigtig glade for Albert i AB, udtaler Patrick Braune.

I denne sæson står 21-årige Albert Nørager noteret for 11 kampe i 2. division for AB.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december