Luk

Glæde i Hertha: Oliver C. er perfekt til truppen

| International | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - OB
Sydbank Pokalen (27/10)
bet365 2,50 3,50 2,50

Hertha Berlin har torsdag hentet Oliver Christensen i OB, og det har skabt glæde nede i den tyske hovedstad, da danskeren øger kvaliteten på målmandsposten.

Hertha Berlin har torsdag bekræftet, at de har forstærket sig på målmandsposten, da de har været et smut i Odense og hentet Oliver Christensen fra OB.

Det er en aftale, som har skabt stor glæde i den tyske hovedstad, da de har fået en målmand med store fremtidsudsigter, der allerede nu passer perfekt ind i truppen.

Det fortæller sportsdirektør i Hertha, Fredi Bobic, til klubbens hjemmeside.

- Med Oliver får vi en rigtig god målmand med fremtidsudsigter, som supplerer vores trup perfekt på målmandssiden. Jeg er meget glad for, at vi har kunnet få ham til Hertha BSC.

Hertha-målmandstræner Andreas Menger er også glad for, at den danske keeper er kommet til, da det øger kvaliteten i truppen

- Oliver øger både kvaliteten og kvantiteten på denne position på kort sigt. Vi håber meget, at Rune Jarstein snart vil være frisk igen. Vi vil give ham al den tid og støtte, han har brug for. Mange tak til den sportslige ledelse, som har gjort denne aftale mulig, siger Andreas Menger. 

Oliver Christensen har fået en femårig kontrakt med Hertha Berlin.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 26. oktober