Luk

Glen bliver ikke fast: Genk hyrer ny cheftræner

| Jupiler Pro League | 23 kommentarer

Infoboks

Glen Riddersholm bliver ikke fast cheftræner i Genk. Tirsdag har klubben hyret den tyske Bernd Storck som permanent cheftræner, oplyser klubben.

Mandag fyrede belgiske Genk cheftræner John van den Brom, og her blev danske Glen Riddersholm sat ind som midlertidig afløser sammen med assistenttræner Domenico Olivieri.

Men nu ligger det fast, at Glen Riddersholm ikke kommer til at være fast cheftræner for klubben.

Genk oplyser nemlig tirsdag aften på sin hjemmeside, at klubben har hyret tyske Bernd Storck som ny cheftræner. Han har fået en aftale, der løber sæsonen ud med option på et længere ophold.

58-årige Storck har tidligere blandt andet trænet det ungarske landshold, ligesom han har været assistent i Dortmund, Hertha Berlin og Wolfsburg.

Storck var senest ansat i Dunajska Strada, men har tidligere gjort sig i belgisk fodbold som træner for Mouscron og Cercle Brugge.

Genk skriver på sin hjemmeside, at klubben tidligere har haft Storck i kikkerten som cheftræner, men nu har man altså nået en aftale med træneren.

Han beskrives som en træner, der hurtigt får sine ændringer implementeret på sine hold, og han skulle stå for genkendelig og dynamisk fodbold.

Genk nævner hverken Glen Riddersholm, der for godt en måned siden blev ansat som First Team Coach, eller Domenico Olivieri i sin pressemeddelelse.

Tidligere tirsdag fortalte Genk-formand Peter Croonen, at det ikke var intentionen, at Glen Riddersholm skulle være cheftræner så tidligt i forløbet - derfor ville man se på det og evaluere, lød det.

- Vi hentede ham ikke med intentionerne om, at han skulle blive cheftræner, og slet ikke med intentionen om at gøre ham cheftræner så hurtigt. Han har kvaliteterne til det, men vi kigger på det og evaluerer, sagde Peter Croonen, der altså nu har ansat tyske Storck.


Af Jonas Dalgård
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar