Luk

Glen R: Gider ikke snak om vores spillestil

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Lyngby 2-0
Superligaen Nedrykningsspil
37' 1-0 Rilwan Hassan
89' 2-0 Haji Wright

Glen Riddersholm gider ikke høre snak om, hvordan SønderjyskE går til værks, og han fremhæver en situation mandag, hvor Lyngbys Mathias Hebo langede ud efter SønderjyskE.

Lyngby og SønderjyskE har over de seneste uger ligget i lidt af en ordkrig, hvor der fra Lyngby har været rettet kritik mod SønderjyskE's måde at gå til fodbolden, mens SønderjyskE-lejren også har svaret igen, og træner Glen Riddersholm har blandt andet sagt, at der kom for meget pladderromantik fra Lyngby-lejren.

De to hold mødtes igen mandag aften, og undervejs benyttede Mathias Hebo sit pauseinterview til at sige, at han ikke kunne få luft over at være bagud til det SønderjyskE-hold.

Glen Riddersholm blev efter kampen forholdt ordkrigen med Lyngby, og han fremhæver Hebos udtalelse som et eksempel på den retorik, som fik Riddersholm til at reagere.

- Det lever jo i nuet (udtalelserne, red.), og der er blevet snakket rigtig meget om den sag. Hvis man ser det halvlegsinterview med Mathias Hebo, så tror jeg godt man ved, hvorfor jeg følte trang til at reagere, siger Riddersholm til TV3 Sport og fortsætter:

- Jeg synes, vi skal have respekt, og det er ikke min gode kollega her (Carit Falch, red.), jeg er ude efter. Det er mere det her med, at nogen gør sig til dommer over, hvad man skal.

- Det er mit job, i en svær tid her i foråret, at sørge for at vi får de fornødne resultater, og så gider jeg egentlig ikke en snak om, hvilken spillestil, det er, og hvor pænt, det ser ud. Det handler om at vinde og at få resultater. Det har holdet præsteret, og det er jeg rigtig glad for på SønderjyskE's vegne.

SønderjyskE er nu nummer syv i Superligaen, mens Lyngby ikke har vundet fem kampe i træk.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 17. juni
Onsdag 16. juni