Luk

Glen R. har aldrig hørt om pokalmodstander

| 3F Superliga | 13 kommentarer
Glen R. har aldrig hørt om pokalmodstander
Foto: Getty Images

Infoboks

Hobro - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 3,10 3,40 2,30
NordicBet 2,90 3,45 2,37
Oddset 3,00 3,40 2,35

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm har aldrig hørt om BK Viktoria, men har dyb respekt for Serie 1-holdet, der venter i Sydbank Pokalen.

SønderjyskE skal torsdag en tur til Østerbro i København, hvor Serie 1-holdet BK Viktoria venter i Sydbank Pokalen.

Glen Riddersholm har aldrig hørt om klubben, og dét er charmen ved pokalfodbold, siger træneren.

- Det er en del af charmen ved pokalfodbold, at du skal over at møde et hold, der hedder BK Viktoria, som jeg personligt efter 34 år som træner aldrig havde hørt om, siger Riddersholm til klubbens hjemmeside.

- Det bliver fantastisk for os, og det er det, pokalturneringen kan. Det rækker ud og favner bredt, og på den måde får BK Viktoria besøg af et Superligahold inde i Fælledparken.

SønderjyskE har dog forberedt sig godt på BK Viktoria, og de har fuld respekt for deres undertippede modstander, fastslår Riddersholm.

- Vi har dyb respekt for dem, og vi har haft en scout ude at se dem i weekenden, så vi har et fået et godt billede af, hvad der venter os, siger han.

- Det bliver en kamp, hvor vi skal forsøge at holde et højt tempo, mens de vil forsøge at tage tempoet ud af kampen. Det er et rigtigt fint fodboldhold, der er i stand til at spille godt på deres kunstgræs, og de har et godt mix mellem erfarne spillere og ungt talent.

Torsdagens pokalkamp sparkes i gang klokken 18.45.


Af Sara Margren

13 kommentarer

mirakelmix 16:45          
Fedt hvordan man kan vinkle et så sympatisk og positivt interview fra Riddersholm med en så arrogant klingende overskrift!
puting kuneho 16:54          
Sofus krølben har spillet i bk viktoria... Vildt at man som fodboldtræner i Danmark, ikke har hørt om klubben før
CCDK 16:57          
Fedt hvordan man kan vinkle et så sympatisk og positivt interview fra Riddersholm med en så arrogant klingende overskrift!
Det er jo noget han siger til journalisten og synes bestemt ikke det er arrogant at sige man ikke har hørt om en bestemt klub.? Ellers enig med at det er en yderst sympatisk udtalelse fra Glen.
roede_orm 17:18          
@Puting kuneho, kan ikke helt aflæse, om du mener det for sjov, men Sophus Krølben spillede der kun, indtil han var 17 år gammel (skiftede i 1905), og skal vi tage de to andre navne, der nævnes på Wikipedia, så var det politiker Egon Weidekamp samt skuespiller Jørgen Ryg.

En klub mere med en finurlig og charmerende end stor historie. Jeg havde nu heller aldrig hørt om den - men vil glædeligt drikke en øl til en kamp i Fælledparken en dag.
kingofkings 17:25          
Det er jo noget han siger til journalisten og synes bestemt ikke det er arrogant at sige man ikke har hørt om en bestemt klub.?
Det er jo heller ikke det brugeren skriver.
CCDK 17:31          
Det er jo heller ikke det brugeren skriver
Jo det er det faktisk.
fodboldfan85 17:37          
Klasse. Spillede der selv som miniput. Spørg løs, Glen...
Mandag 16. september