LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Glen R: Ked af at blive stemplet som uærlig

| Superligaen | 78 kommentarer
Glen R: Ked af at blive stemplet som uærlig
Foto: Getty Images

Infoboks

Vejle Boldklub - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (09/02)
bet365 2,60 3,30 2,62
NordicBet 2,65 3,30 2,75
YouBet 2,65 3,20 2,70

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Glen Riddersholm er ked af, at han blev stemplet som uærlig af Vendsyssels bestyrelsesformand Jacob Andersen, da han tog cheftrænerjobbet i SønderjyskE, skriver Ekstra Bladet.

Den nye SønderjyskE-træner Glen Riddersholm er ked af nogle af de ord, han fik med på vejen af Vendsyssels bestyrelsesformand Jacob Andersen, da han forlod klubben.

Riddersholm nåede at være sportsdirektør i Vendsyssel i ganske kort tid, før han takkede ja til trænertjansen i SønderjyskE, og Vendsyssel-formanden mente, at Riddersholm havde været uærlig i ansættelsesprocessen.

- Jeg forstår ærgrelsen og følelserne, som særligt Jacob Andersen gav udtryk for i Vendsyssel. Men jeg er meget ked af, at jeg skulle stemples som uærlig, og at min person skulle angribes så voldsomt, siger Riddersholm til Ekstra Bladet.

- Jeg sidder i Haderslev i dag, fordi jeg havde en mulighed for det i min kontrakt. Jeg var glad for min stilling som sportsdirektør, og jeg nød mit arbejde, men da tilbuddet fra Sønderjyske kom, kunne jeg ikke sige nej, siger Glen Riddersholm.

Riddersholm siger desuden til Ekstra Bladet, at han, da han var arbejdsløs, havde nogle muligheder i udlandet, som af den ene eller anden grund ikke blev til noget.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

78 kommentarer

sennid86 09:33          
Du var der en måned og en halv? Det er fandeme også useriøst at smide håndklædet i så tidligt selv for en mulighed i Sønderjyske.
CAS1977 09:36          
Enig - det "eftermæle" er GR (sgu) selv ude om - uagtet at hans kontrakt muliggjorde det.
deuts 09:36          
Det er vel egne handlinger der ofte giver netop det stempel...
Havenisse 09:37          
I hvert fald nær man giver håndslag på st det er sportschef rollen og ikke trænerrollen han ønsker den kommende tid uanset klausulen i kontrakten. Havde han til sommer eller om et pr valgt at skifte kunne man forstå det og ikke kæde det uærligt snak
Foggy 09:38          
Du var der en måned og en halv? Det er fandeme også useriøst at smide håndklædet i så tidligt selv for en mulighed i Sønderjyske.
Smide håndklædet?

Han bytter en funktionæraftale ud med en kontrakt på tre et halvt år og sandsynligvis en væsentligt lønforhøjelse. Og det er ikke bare SønderjyskE i stedet for Vendsyssel. Det er en klub, der har været i Superligaen i 11 år i træk vs en oprykker, der sandsynligvis rykker ned igen.

Enhver person med bare lidt fornuftig sans havde gjort det samme.
Maradona-Messi 09:40          
Jamen, når man har lovet en arbejdsgiver, at man er der 100% og at man er færdig med at være cheftræner og så 6 uger efter fordi man vil være cheftræner et andet sted, jamen så er man uærlig. Erkend det nu bare og kom videre...
KyniskeKommentator 09:40          
Lyt på Fodbold FM fra i mandags d 7/1 - gode betragtninger i den sammenhæng.

Uheldigt forløb - men kik ud i erhvervslivet - den slags sker hele tiden - og så skal Vendsyssel også huske på hvor de ligger i fødekæden...

Der vil er solidt 4-10plads mandskab altid være at foretrække
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar