Luk

Glen R. med stikpille: Vi er i SL - ikke Lyngby

| 3F Superliga | 42 kommentarer

Infoboks

Randers FC - SønderjyskE
Sydbank Pokalen (13/05)
Oddset 2,30 3,30 3,20
bet365 2,30 3,40 3,10

Glen Riddersholm sender endnu en stikpille i retning af Lyngby, der kritiserede SønderjyskE's spillestil. Vi kan bare konstatere, at vi er i Superligaen, og det er de ikke, lyder det.

SønderjyskE sikrede sig søndag endnu en sæson i 3F Superligaen ved at slå OB med 2-0, hvilket var sønderjydernes tredje på stribe.

Den første af de tre sejre kom ude mod Lyngby, som dog efterfølgende kritiserede SønderjyskE for at spille en omgang fodbold, der ikke klæder dansk fodbold.

Riddersholm udtalte efter seneste spillerunde til bold.dk, at han håbede, at Lyngby har fået ilt til hjernen efter de udtalelser, og efter søndagens sejr over OB stak SønderjyskE-træneren igen til Lyngby.

Det skete, da han i et interview med TV3 Sport kiggede tilbage på foråret.

- Der kom pres på, når Lyngby kom buldrende, men vi må også bare erkende, at da der kom tilskuere på stadion, så var Lyngby ikke en del af, at vi kunne føle os truet, fordi vi både selv fandt et niveau, og de faldt drastisk i niveau, siger Riddersholm.

Laver du en kobling mellem, at Lyngby blev sat, og at der kom tilskuere tilbage?

- Det ved jeg ikke, men vi kan i hvert fald konstatere, at vi har spillet til nul nu tre gange og vundet tre kampe. Der har måske været lidt for meget skønromantisk pladder fra den kant af, som jeg synes, man skal holde, men nu var der jo nogle, der åbnede op for posen, og så kan jeg jo kommentere på det, siger Riddersholm og tilføjer:

- Det vigtigste som Superliga-træner for en klub af vores størrelse er, at vi får de resultater, vi skal bruge, og at vi overlever. Det er i sig selv fantastisk, og det er det, det handler om i præstationssport. Så kan det godt være, at man her og der vil sætte overliggeren, men når man står tilbage og kan konstatere, at man igen er i Superligaen, har man gjort noget rigtigt.

- Jeg synes, retorikken, da vi vandt 1-0 i Lyngby, var forfærdelig at høre på, når man siger det på den måde offentligt. Man blev revet i armen af flere, inden man gik på tv, omkring hvad god stil og god fodbold er, så kan vi bare konstatere, at vi er i Superligaen, og det er de ikke. Så er det smag og behag, hvad man gerne vil, siger Glen Riddersholm til TV3 Sport.

Lyngby er som bekendt ikke definitivt rykket ud af Superligaen, men med fire kampe tilbage og otte point op til både Vejle og OB er der en del, der peger i den retning.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Martin Schmidt

42 kommentarer

Martinovic 19:57          
Det handler meget om selvtillid. I efteråret var det stolpe ind og spillet var fint. Efter salget af Bah ramte holdet en mur og kunne ikke genfinde efterårets niveau. Da Lyngby samtidig begyndte at ramme en stime, kom de tæt på, men pt. er der 13 points forskel, og så kan man tale nok så meget om poleret fodbold. Overlevelse er det vigtigste for de mindre klubber.
Jimsys 20:02          
Nu vinder Sønderjyske i Lyngby med en ekstrem defensiv taktik, selv da Lyngby for en spiller vist ud.
Røvsygt at se på men det gav 3 point og så er det vel fair at Lyngby ønskede at Sønderjyske kom længere frem på banen, men nej de var bange for at få en snitter som de fik på hjemmebane.
Ja Sønderjyske redder sig men for helvede hvor er det kedeligt at se på, men point er point.
PeMr 20:08          
Ja, desværre vil jeg sige. Man skal godt nok være passioneret fan for at holde ud at se en hel kamp med SønderjyskE.
Lb1991 20:11          
Tillykke med det Glen og Sløvejyske.
krøllet ben 20:12          
Alle er kommet videre. Undtagen Glen.
Carsten69Dig 20:14          
Alle er kommet videre. Undtagen Glen.
This just in. Modsvar på kritik er blevet ulovligt.
7000 FCF 20:14          
Syntes der er noget der tyder på, at nogle Lyngby folk, heller ikke er kommet videre.
Onsdag 12. maj