Luk

Glohed Mitrovic slår Riis og snupper EFL-pris

| Championship | 1 kommentar

Infoboks

Stoke - Fulham
Championship (22/01)
Oddset 3,85 3,60 1,87
bet365 4,33 3,40 1,90

Fulham-bomberen Aleksandar Mitrovic er blevet kåret til månedens spiller i Championship for næsen af Emil Riis, som også var nomineret.

Emil Riis har haft en glimrende oktober måned med fire kasser for Preston, men danskeren må se sig slået af en flyvende serber.

Aleksandar Mitrovic har lynet otte gange i fem Championship-kampe i oktober, og det sikrer Fulham-angriberen prisen som månedens spiller.

- Jeg har en masse kvalitet omkring mig på dette hold. En masse kreative spillere, som skaber en masse chancer for mig, så jeg er nødt til at takke dem for at hjælpe mig med at score så mange mål, som jeg gjorde i oktober.

- Også tak til manageren for at tro på mig og til fansene for støtten. Det er en fed pris at vinde, men det mest tilfredsstillende er, at vi også har vundet en masse kampe, siger Mitrovic til EFL's hjemmeside.

Den 27-årige frontløber har i alt scoret 20 kasser i 17 ligakampe i denne sæson, hvor Fulham indtil videre ligger på andenpladsen i Championship med to point op til førerholdet Bournemouth.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

PFC4325 14:43          
Mitro´s on fire
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar