Luk

Godset-trup står nu sammen i Henrik P-sag

| Eliteserien | 0 kommentarer

Infoboks

Strømsgodsets Jonathan Parr fortæller onsdag, at truppen kommer til at udtale sig i en pressemeddelelse, og det bliver i fælles flok, efter der har været forlydender om splittelse.

I Eliteserie-klubben Strømsgodset er den danske fodboldtræner Henrik Pedersen i øjeblikket hovedperson i en sag, hvor han er blevet beskyldt for at have ytret sig racistisk overfor flere spillere.

Tidligere onsdag kunne norsk TV2 berette, at spillertruppen i klubben havde mødtes tirsdag aften og var blevet enige om at kræve Pedersens afgang, mens den danske anfører Mikkel Maigaard skulle have skrevet en rapport, der på truppens vegne afviste, at der skulle have fundet racisme sted.

Altså var der delte meninger i spillertruppen, fortalte en anonym spiller til TV2, men nu har truppen samlet sig.

Det siger Strømsgodset Jonathan Parr, der er spillertruppens tillidsvalgte. Han fortæller, at der snarest kommer en fælles udtalelse fra truppen.

- Vi har brug for lidt tid til at formulere os. Udtalelsen kommer mest sandsynligt torsdag formiddag. Det bliver for alle spillere, ja. Alle står bag det, vi til sidst kommer ud med, siger han til Eurosport, der citerer Parr for at sige følgende om den ventede udtalelse:

- Vi er blevet enige om, at vores udtalelse er, at vi ikke er tilfredse med den information og de svar, vi har fået.

Onsdag har klubbens ledelse haft møder med spillertruppen i den norske klub, og nu skal ledelsen altså bearbejde det, som ledelsen har fået ud af dagens møder.

Strømsgodset meldte mandag ud, at man ikke havde fundet nogen dokumentation for at afslutte samarbejdet med den danske cheftræner, men sagen endte altså ikke der.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 13. april