Luk

Godt Malmö FF-nyt: AC bliver klar til topbrag

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Godt Malmö FF-nyt: AC bliver klar til topbrag
Foto: Getty Images

Infoboks

Malmö FF - Dynamo Kiev
Europa League Gruppe B (28/11)
bet365 2,45 3,20 2,87
NordicBet 2,60 3,25 2,90
Oddset 2,55 3,15 2,80

Anders Christiansen er klar til kampen mod AIK efter tre opgør på sidelinjen med en skade. Det bekræfter Malmö FF-cheftræner Uwe Rösler til klubbens hjemmeside.

Der venter Malmö FF en spændende kamp mandag aften, når AIK kommer på besøg i Allsvenskan, hvor guldduellen er historisk tæt.

Begge hold ligger med 59 point før de sidste to runder - samme antal point som Hammarby og tre færre end førstepladsen Djurgården.

Til den vigtige topkamp er der gode nyheder for Malmö FF, der på det seneste har døjet med skader. Anders Christiansen har blandt andet misset de seneste tre kampe med en skade, men han er klar til opgøret.

Det bekræfter Malmö FF-cheftræner Uwe Rösler til klubbens hjemmeside, hvor han giver en status på truppen forud for topkampen.

- Han (Anders Christiansen, red.) har trænet fuldt med i dag og i går, hvor han var med fra start til slut. Det samme med Markus Rosenberg. Det giver mig mulighed for at vælge fra hele truppen, siger cheftræneren.

Cheftræneren ved godt, at de ikke selv kan bestemme, om de vinder guld. Men de har tænkt sig at gøre forsøget.

- Jeg ved godt, at det ikke længere kun er i vores hænder. Nu kan vi kun fokusere på vores egne kampe, og det gælder om at vinde mod AIK. Jeg ser virkelig frem mod kampen, siger Uwe Rösler.

Topkampen fløjtes i gang mandag aften klokken 19:00.


Af Jonas Sand
Lørdag 16. november
Fredag 15. november