Luk

Gökcan Kaya rykker til tyrkisk fodbold

| 1. Lig | 0 kommentarer

Infoboks

Den tidligere Randers FC- og Hobro-spiller Gökcan Kaya fortsætter karrieren i tyrkiske Manisaspor, hvor han har fået en toårig kontrakt.

Hobro sagde denne sommer farvel til en lang række spillere, heriblandt Gökcan Kaya.

Offensivspilleren med de tyrkiske aner har tidligere forklaret bold.dk, at han gerne vil skifte til tyrkisk fodbold, og den drøm er nu gået i opfyldelse, da han skifter til Manisaspor fra den næstbedste tyrkiske række.

- Det er en stor klub, som spillede i den tyrkiske Superlig for fire-fem år siden og som satser meget på unge spillere. Den har været med til at udvikle store spillere som Arda Turan, Selcük Inan og Burak Yilmaz, så det er en god klub at komme til, siger Kaya til bold.dk.

Gökcan Kaya har været i Tyrkiet over hele sommeren og ventet på det rette tilbud. Han forklarer, at det var klubbens træner, som blev afgørende for, at valget faldt på Manisaspor.

- Klubben har brugt mange penge på dygtige spillere og går efter at spille med i toppen i år, og ambitionen er at rykke op i Superlig i løbet af et par år. Det er et stort stadion med mange tilskuere, så det er en fed klub at komme til.

- Det er træneren, der selv har villet have mig til klubben, og det var vigtigt for mig. Jeg har haft flere tilbud, også fra den tyrkiske Superlig, men det er vigtigt med spilletid, og det tror jeg på, jeg kan få her; det har træneren i hvert fald givet udtryk for.

21-årige Kaya har fået en toårig kontrakt i klubben.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar