Luk

Grabara: Den polske mur er svær at passere

| EM U21 | 9 kommentarer
Grabara: Den polske mur er svær at passere
Foto: Getty Images

Det er svært at komme forbi den polske mur, siger den tidligere AGF-keeper Kamil Grabara, som stod en stor kamp for Polens U21-landshold onsdag.

Kamil Grabara stod en brandkamp, da det polske U21-landshold onsdag slog Italien med 1-0.

Italienerne dominerede voldsomt, men den tidligere AGF-keeper hev den ene redning op efter den anden og blev kåret som kampens spiller.

Han var naturligt nok glad efter opgøret, som betød, at Polen fører sin gruppe ved turneringen.

- Når man starter turneringen med en sejr, så handler det bare om at fortsætte og holde rytmen. Nu har vi maksimumpoint efter to kampe, og det var vores drøm, og det var det, vi gik efter.

- Der er sikkert nogen, der vil være uenige, men det er fuldt ud fortjent. Vi bliver bare ved at arbejde hårdt, og mere kan jeg ikke sige – alle kan se, hvad vi gør på banen.

- Det er ret svært at passere den her mur – den polske mur. Det er en god følelse. Vi er der ikke endnu, så vi vil gøre alt for at holde momentum i den sidste kamp.

Polen skal møde Spanien i den sidste gruppekamp.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Kong Dario 08:19          
Lej lej lej for helvede PC ! Nu har Liverpool jo oz landet en aftale med en keeper fra en PrL konkurrent, så mon ikke vi kan få Kamil på leje endnu et 1/2 år ?

Sommerens vigtigste opgave i min bog.
nlg 08:35          
PC vil uden tvivl gerne leje Grabara, men vil Liverpool det. Der kan komme så store bud efter denne slutrunde, at de sælger. Alternativet er at en storklub kommer og tilbyder at leje Grabara med den forkøbsret, som Liverpool forlanger.
AGF´s chance er at Liverpool vil beholde Grabara og ønsker at han udvikler sig med garanteret spilletid som nu i AGF og så har planer om, at han skal indgå i deres trup fra næste sæson.
Det er heller ikke sikkert at Grabara ønsker at fortsætte i AGF, men ønsker at udvikle sig videre i en større klub. Hans ambitioner er jo og tydelige og dem lægger han ikke skjul på.
Fortsætter han på leje et år mere i AGF, så er der ingen tvivl om, at han vil være Superligaens bedste målmand i denne sæson. Han er jo faktisk for god til superligaen.
Stoitchkov 08:47          
Lugter af en kontrakt på Vestegnen, hvis Rønnow vil blive ude lidt endnu :)
Baum 08:59          
Hvordan kommer du frem til at Brøndby skulle få fat i ham? Hvis han nu gerne vil DK en smule mere, så tror jeg nu han vælge AGF som han kender i forvejen.
Villafan1 09:03          
Glem det - han havner ikke i DK efter den slutrunde
Stoitchkov 10:29          
Helt objektivt set, tror jeg ikke SL er relevant for Grabara længere.
Med hans ego, tror jeg ikke, han lader evt klubfølelser stå i vejen for en karrieplan. BIF har gode relationer til LFC, og skulle han igen se mod DK, kunne det jo være, han ville finde det interassant, at prøve et slutspil i den modsatte ende af den AGF spiller i.
Eskapisten 11:19          
Ja, for det er jo fuldstændigt givet, at Brøndby ender i slutspillet næste år. Og at AGF ikke gør.

Jeg tror ikke, Grabara spiller i DK næste år, og det vil i den grad overrakse mig, hvis han vælger at skifte fra en klub, hvor han kender staben, de øvrige spillere og andre forhold til en klube, der er marginalt bedre og potentielt vil placere sig bedre i næste sæson. Hvis Grabara spiller i DK næste år, så bliver det sgu nok i AGF.
Mandag 22. juli
Søndag 21. juli