Luk

Grabara: Folk spyttede og kastede ting

| 3F Superliga | 88 kommentarer

Kamil Grabara forklarer, hvorfor han sparkede bolden ud mod AaB's fans i slutningen af FC Københavns kamp søndag. Folk spyttede og kastede ting på banen, beretter han.

Kamil Grabara kom i fokus i slutningen af FC Københavns kamp mod AaB, da keeperen sparkede bolden ud mod de nordjyske fans.

Målmanden giver nu sin forklaring på, hvorfor han agerede, som han gjorde.

Det gør han i et opslag på Instagram.

- Rigtig god måde at slutte turneringen i aften. Stolt over alle drengene på banen i aften, og at de udspillede modstanderne (selvom jeg hjalp dem lidt), skriver Kamil Grabara.

- I forhold til situationen i slutningen af kampen, hvor jeg sparkede bolden mod modstandertribunen: Jeg finder mig ikke i, at folk spytter og kaster ting på nogen FCK-spillere, mens de ligger på jorden, så den salgs adfærd vil jeg altid reagere på.

Grabara fik et gult kort i situationen - se den øverst i artiklen.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren

88 kommentarer

Pjotr 06:59          
Hvis folk virkelig spyttede i den stride modvind, så er chancen for at de ramte sig selv noget større end chancen for at de ramte nogen FCK-spillere.
Britney Spears 07:01          
Folk der spytter er virkelig tarvelige og deres forældre burde tag deres lommepenge.
TheUnitedWay 07:01          
Faktum er at de opførte sig som aber i et bur de AaB-fans. Det er ikke ok.
Krb 07:08          
Når de opfører sig så svinsk og idiotisk, så er en bold op ad et net og et par gloser, sgu ret billigt sluppet. De fortjener værre. Forstår godt Grabara..vi er kun mennesker.
schmede 07:22          
Bolie er også ude at sige, at der blev spyttet og kastet med pølser. Man fristes til at tro, at for nogen er udviklingen gået tilbage i Aalborg.
Perh61 07:27          
Ikke enig. Det er Grabara der er den profesionelle og derfor er det ham der skal kunne håndtere sådanne ting. Tænk hvis han spillede i Italien eller Grækenland, så tror jeg ikke hans temperament kunne holde til presset. Selvfølgelig er det ikke ok, at de tosser bag målet spytter og kaster ting ind på banen, men det er vist ikke første gang i historien at det sker, så det skal professionelle fodboldspillere kunne abstrahere fra ellers skal han nøjes med at spille seriebold for Nr. Snede, hvor der kun står ti tilskuere langs sidelinjen, som består af træner, nærmeste familie og nogle enkelte elever fra den lokale skole. Grabara har flere gange vist en uprofessionel adfærd, og selvom han er en dygtig målmand, skal han lære at takle sit temperament og sit sind, hvis han skal tage næste step.
Top1206 07:28          
Da Roony scorer flyver der også alt muligt om ørerne på dem. Der må da stå nogle vagter og plukke de værste orkere ud :-)
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar