Luk

Grabara: Jeg er milevidt fra mit bedste

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 4,00 3,55 1,92
Oddset 4,10 3,70 1,87
bet365 4,00 3,60 1,85

Kamil Grabara lagde efter kampen mod FC Nordsjælland ikke skjul på, at han mener, at han spillede en stor rolle i 3-1-nederlaget, og at han er langt fra sit bedste.

Kamil Grabara begik en stor fejl, da FC Nordsjælland i søndagens opgør på Right to Dream Park bragte sig foran med 3-1 i anden halvleg.

Den 21-årige målmand formåede ikke at sparke bolden på en tilbageaflevering væk i tide, og så kunne Isaac Atanga stille sig i vejen for clearingen og score til 3-1.

Kamil Grabara lægger efter kampen ikke skjul på, at det var en stor fejl, og det tager han også på sin kappe i en ærlig udtalelse til TV3 Sport.

- Spilleren pressede mig, og så gik bolden i mål. Selvfølgelig var det en dårlig beslutning, sagde han, inden han satte ord på, hvorfor en fejl af sådan en størrelse kunne ske.

- De her fejl sker, fordi jeg er milevidt fra mit bedste. Det er nok generelt, hvis jeg laver de her fejl. Det er et problem, jeg kan fikse, og sådan er det. 

Kamil Grabara blev herefter spurgt ind til, om han mente, om han fortsat var berettiget til en plads i startopstillingen for AGF, men det følte polakken ikke, at han kunne svare på.

- Det er ikke min beslutning i sidste ende. Måske skal du spørge en anden om det. Jeg sagde lige, at jeg er milevidt fra mit bedste. Jeg laver fejl. Det tager jeg på min kappe. Vi havde nok ikke tabt kampen, hvis det ikke var for mig, fortalte han.

Med nederlaget falder AGF til sjettepladsen med fem point op til FC Midtjylland på førstepladsen.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Lasse Rene
Onsdag 27. januar