Luk

Græsk klub gør tilnærmelser til Michael Lumb

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

Aris - AE Larissa
Super League (26/01)
Oddset 1,40 4,30 6,90
bet365 1,40 4,33 8,50

AC Horsens-manager Bo Henriksen bekræfter over for TV3 Sport, at den græske klub AE Larissa har spurgt til Michael Lumb.

Michael Lumb er en af de bærende spillere i AC Horsens, og han tiltrækker sig da også interesse fra klubber andre steder i verden.

Den græske klub AE Larissa har sågar været i kontakt med den østjyske lejr, hvor manager Bo Henriksen dog indtil videre har affejet interessen.

-Jeg har snakket med dem (AE Larissa red.), men lige nu er vi langt fra noget som helst. De har fået den opfattelse, at han er gratis. Men vi har betalt penge for ham for 1,5 år siden i Lyngby, så vi slipper ham selvfølgelig ikke bare, siger Bo Henriksen til TV3 Sport.

Michael Lumb har ifølge mediet også tiltrukket sig interesse fra to tyrkiske klubber.

Den garvede venstreback har i denne sæson spillet 19 Superliga-kampe mod to kasser og tre oplæg til følge. Hans kontrakt udløber i sommeren 2021.

Michael Lumb har tidligere i karrieren været udenlands. Han har således spillet for Zenit i Rusland, Feyenoord i Holland, og Bochum og Freiburg i Tyskland.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

14 kommentarer

brefsgaard 18:47          
Såfremt ACH skipper ham afsted håber jeg de får en ordentlig sum for ham. Anser ham for at være tæt på uvurderlig i truppen så det ville være et kæmpe tab
bruger 150809 18:49          
Alt under 5 mill , må være en joke .
5 mill så får han grønt lys.
UMURUM 19:11          
Lumb er en rigtig fin spiller, og han fortjener helt sikkert et sidste eventyr i udlandet (og at komme væk fra Horsens, hvor hans kvaliteter slet ikke bliver udnyttet godt nok i den defensivt indstillede spillestil), hvis han kan lande en god aftale. Horsens skal selvfølgelig kompenseres, da de får mere end svært ved at erstatte Lumb én til én kvalitetsmæssigt.
John Doe 19:11          
5 mill for en 32 årig, du må have spist søm
Jasperthesjasper 19:13          
5 millioner for en 32 årig back i en dansk bundklub, der tilmed kun har halvandet år tilbage af sin kontrakt. Hvis man får det for ham, så skal man sende ham afsted med en fanfare og en kærlige tanke til grækerne der er blevet taget alvorligt ved næsen
bruger 150809 19:30          
Lumb er blandt de bedste i ligaen på sin plads.
Horsens betalte 1 mill for ham , så hvorfor sælge ham for en slik .
Omkring ACH er topklub eller ej er lige meget , Bo og Kristian er super købmænd og har skabt et super Brand omkring udvikling og salg af spillere som har været kort til i Horsens miljø.
Så stop nu det Horsens hate idioter .
Hvem kan Bo kan !!!
lindballe-01 19:31          
At sælge Lumb nu, vil være et kæmpe selvmål, vent til sommer
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar