Luk

Granada kravlede over stregen i bundbrag

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Levante - Granada 0-3
La Liga
7' 0-1 Germán Sánchez
38' 0-2 Luis Suárez
69' 0-3 Antonio Puertas

Granada vandt i sikker stil med 3-0 over Levante, hvilket senere andaluserne over nedrykningsstregen i La Liga. 

Både Levante og Granada var placeret under stregen i La Liga med henholdsvis seks og otte point, før de tørnede sammen mandag aften.

Og det var gæsterne fra Granada, der kom bedst i gang med opgøret, da German Sanchez pandede et hjørnespark i nettet via stolpen efter bare syv minutters spil.

Ti minutter senere var den rutinerede målræv Jorge Molina ved at fordoble føringen med en flad afslutning mod det højre hjørne, men Aitor Fernandez.

I den anden ende var en anden rutineret målscorer i form af Roberto Soldado også på spil, men hans to forsøg endte henholdsvis tæt forbi kassen og i armene på Luis Mazimiano.

I stedet kunne Luis Suarez gøre det til 2-0 i det 38. minut efter et fladt indlæg, der blev forsøgt clearet af flere omgang, men i stedet lidt tilfældigt faldt lidt tilfældigt for Granada-spilleren, der iskoldt lagde den mellem benene på Levante-keeperen.

Fra anden halvlegs start kom hjemmeholdets Enes Bardhi og Jorge de Frutos til store muligheder, men begge misbrugte.

Derfor kunne Antonio Puertas lukke og slukke med et fint løb fra midten af banen, som han afsluttede med at sende bolden i nettet ved den nærmeste stolpe.

Med sejren avancerer Granada til 14. pladsen i La Liga.


 


Af Andreas Roesen
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar