Luk

Granada-midt nedlagde Sevillas ti mand

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Granada - Sevilla 1-0
La Liga
45' 0-0 Joan Jordán
82' 1-0 Yangel Herrera

Granadas Yangel Herrera scorede sit femte mål i sæsonen for Granada og blev matchvinder imod Sevillas ti mand i lørdagens 1-0-sejr.

I subtoppen af La Liga tog Granada lørdag imod Sevilla. Begge mandskaber var inden kampen noteret for syv point, og man kunne altså med tre point lægge sig á point med førstepladsen Real Madrid.

Fra kampens start var Sevilla klart dominerende og tog hurtigt overtaget med bolden, mens Granada havde en mere forsigtig tilgang til kampen.

Begge mandskaber havde dog svært ved at skabe de helt store muligheder, og derfor var det største højdepunkt i første halvleg da også, at Sevilla blev reduceret til ti mand.

Joan Jordan løb ind i en Granada-spiller, og han førte benet med sig, og efter to gule kort var det altså rigeligt til en udvisning.

Dermed var det op ad bakke for Sevilla, som havde ledt efter åbningerne i første halvleg. I anden halvleg byttede holdene roller, og i stedet ledte Granada efter mulighederne.

Tidligt var man tæt på efter et hjørnespark, men ligesom Granada forsvarede Sevilla sig godt. 

Derfor måtte man helt til det 82. minut, før den brandvarme Yangel Herrera kunne score sit femte sæsonmål på syv kampe. Han timede sit løb forrygende til at nå først på Dimitri Foulquiers indlæg, og så stangede han Granada på 1-0.

Den scoring blev kampens eneste, og dermed er Granada altså på ti point efter fem kampe, mens Sevilla er noteret for syv point efter fire kampe.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august