Luk

Granada sænket af kroatisk skarpskytte

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Osasuna - Granada 3-1
La Liga
27' 1-0 Ante Budimir
39' 2-0 Ante Budimir
50' 2-1 Luis Suárez
86' 3-1 Jon Moncayola
88' 3-1 Facundo Roncaglia

Granada skuffede søndag på udebane mod bundholdet Osasuna, hvis kroatiske angriber Ante Budimir scorede to mål, inden indskiftede Jon Moncayola øgede til 3-1.

Søndag skulle Granada på jagt efter point til jagten på de europæiske pladser, og man skulle tro, der ventede en overkommelig opgave, da Osasuna fra bunden af rækken ventede på udebane.

Men det skulle ikke blive nemt for Granada, viste det sig.

I første halvleg bragte værternes kroatiske angriber Ante Budimir nemlig værterne på 1-0 efter 27 minutter med et hovedstød, og Budimir øgede endda målscoringen, da han 12 minutter senere kom på en løs bold i feltet og sparkede klatten i kassen til 2-0 - de to mål var Budimirs tredje og fjerde La Liga-scoring i sæsonen.

Granada havde gennem første halvleg haft problemer med at skabe større muligheder, men efter to udskiftninger i pausen blev det en anelse bedre for gæsterne.

Det gav pote efter kun fem minutter, da Granadas Luis Suarez heldigt fik bolden serveret i feltet, og så svigtede han ikke.

Dermed var spændingen tilbage i opgøret, og det varede længe ved, men Granada fik ikke udlignet.

Med fire minutter igen af den ordinære spilletid virkede det til, at Jon Moncayola lukkede kampen, da han nettede til 3-1 for Granada, men kort efter skabte et rødt kort til Osasuna-forsvareren Facundo Roncaglia ny spænding i opgøret.

Det blev dog ikke til andet end øget spænding, for Osasuna holdt stand, og dermed træder bundholdet ud af nedrykningspladserne i La Liga og er nu nummer 17. 

Granada er nummer syv med tre point op til Real Sociedad på den laveste europæiske plads i den spanske række.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts