Luk

Granada sagde godnat til Malagas pokalhåb

| Copa del Rey | 0 kommentarer

Infoboks

Espanyol - Osasuna 0-2
Copa del Rey
9' 0-1 Javi Martinez
29' 0-2 Enrique Barja
Malaga - Granada 1-2
Copa del Rey
16' 0-1 Fede Vico
28' 0-2 Jorge Molina
76' 1-2 Caye Quintana

Granada spillede sig søndag videre i Copa del Rey på Malagas bekostning med en 2-1-sejr, mens Osasuna slog Espanyol med 2-0 og derfor ligeledes er videre.

Søndag skal en række La Liga-klubber igen i aktion i den spanske pokalturnering, og det startede klokken 12, hvor Granada og Osasuna jagtede avancement.

Der ventede dog begge klubber ganske svære opgaver, når de gæstede henholdsvis Malaga og Espanyol, men i sidste ende skulle klubberne fra den bedste række trække det længste strå.

Granada skulle blot bruge et kvarter på at komme i front, da midtbanespilleren Fede Vico var på pletten, og godt ti minutter senere blev gæsternes føring fordoblet på mål af Jorge Molina.

2-0 til Granada var stillingen indtil et kvarter før tid, hvor Cayetano Quintana med målet til 1-2 bragte spændingen helt tilbage i opgøret, og der var således lagt op til en nervepirrende afslutning.

Granada holdt dog stand til det sidste, så det sluttede 2-1 til La Liga-mandskabet, som derfor er videre til næste runde i pokalen.

For Osasunas vedkommende blev det også afgjort i første halvleg, hvor Javier Martinez Calvo og Enrique Barja sikrede en ganske komfortabel sejr på 2-0.

Senere søndag skal blandt andre Real Betis, Valencia og Villarreal forsøge at gøre Osasuna og Granada kunsten efter.


Af Martin Schmidt
Lørdag 27. februar