Luk

Granada tæt på avancement efter vild PSV-sejr

| Europa League | 0 kommentarer

PSV vendte 0-2 til en 3-2-sejr mod PAOK, hvilket sender Granada et stort skridt videre, efter spanierne samtidigt slog Omonia med 2-1.

PSV havde torsdag aften besøg af græske PAOK i en utrolig vigtig duel i kampen om avancement. 

Hollænderne indtog nemlig tredjepladsen med tre point med to point op til netop PAOK på andenpladsen. 

Det var dog grækerne, der kom bedst fra start, da en løs bold faldt for fødderne af Fernando Varela, der halvflugtede bolden i nettet. 

Ti minutter senere bragta PAOK sig også på 2-0, da et indlæg blev sendt til bageste stolpe, hvor Christos Tzolis trykkede til kuglen første gang og sendte den i nettet. 

Efter 20 minutters spil fik PSV dog fornyet tro på tingene, da Cody Gakpo trak ind i feltet i højre side, inden han bankede bolden fladt i nettet til 1-2, hvilket også var stillingen ved pausen. 

Seks minutter inde i anden halvleg fik PSV også bragt balance i regnskabet, da Gakpo denne gang leverede oplægget. Han gik til baglinjen og lagde en aflevering skråt tilbage til Chukwunonso Madueke, der ikke svigtede fra kanten af det lille felt. 

To minutter senere fik hollænderne også vendt det helt på hovedet, da Donyell Malen var først over en ripost, som han sparkede i det tomme net. 

Det blev også kampens sidste scoring, hvorfor PSV altså vandt 3-2. 

I gruppens anden kamp vandt Granada med 2-1 på hjemmebane mod Omonia. 

Det betyder, at spanierne topper gruppen med ti point, mens PSV er noteret for seks og PAOK fem point. Omonia har blot et enkelt point efter fire kampe. 


Af Andreas Roesen
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar