Luk

Grant: Ingen tør spise dessert foran Ronaldo

| Premier League | 38 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Villarreal
Champions League gruppe F (29/09)
Oddset 1,50 4,40 6,30
bet365 1,44 4,75 6,00

Manchester United-truppen turde ikke spise dessert på spillerhotellet forud for kampen mod Newcastle, fordi de så, at Cristiano Ronaldo ikke rørte de usunde sager, fortæller reservekeeper Lee Grant.

Cristiano Ronaldo er tilbage i Manchester United, og det er ikke kun modstanderholdene, der har enorm respekt for den portugisiske verdensstjerne.

Uniteds reservekeeper Lee Grant afslører, at truppen allerede har opgivet en dyrebar vare i jagten på respekt fra Ronaldo.

Forud for kampen mod Newcastle i weekenden afstod truppen nemlig fra at spise dessert på hotellet, fordi de ikke ville dømmes af kernesunde Ronaldo.

- Det var fredag aften på spillerhotellet. Som I nok ved, afslutter man som regel sin middag fredag aften med lidt usunde sager. Der var lidt æblecrumble, lidt brownie, flødeskum og jeg ved ikke hvad, siger Lee Grant til Talksport.

- Jeg kan godt fortælle jer, at der ikke var én spiller, der rørte ved æblecrumblen, og ikke én spiller gik op efter brownie, fordi alle sad ned, og én af drengene sagde 'Hvad har Cristiano på sin tallerken?'

- Så gik vi i gåsegang hen for at se, hvad han havde på tallerkenen, og det var selvfølgelig den reneste og sundeste tallerken, man kan forestille sig.

- Det morede mig bare, hvordan ikke en eneste spiller turde rejse sig op og spise det junkfood, der var sat frem, siger Lee Grant.

Manchester United vandt 4-1 over Newcastle lørdag, og Ronaldo scorede to mål i sit comeback på Old Trafford.


Af Sara Margren
Lørdag 25. september