Luk

Grealish: Jeg var virkelig tæt på United i 2020

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Burnley - Manchester United
Premier League (08/02)
bet365 5,50 4,00 1,57

Manchester Citys Jack Grealish fortæller i et interview, at han i sommeren 2020 var virkelig tæt på et skifte til byrivalerne fra Manchester United, som ønskede spilleren.

Jack Grealish skiftede i sommer til Manchester City i en rekordhandel på ikke mindre end 875 millioner danske kroner.

Det gjorde han efter en sæson, hvor han brændte Premier League af med seks mål og 12 oplæg i 26 Premier League-kampe for Aston Villa, men ifølge ham selv var der også store klubber, som havde fået øjnene op for ham allerede inden sidste sæson.

Ingen ringere end Manchester United var således ude med snøren efter Grealish i sommeren 2020, hvor den nuværende City-spiller fortæller, at han var meget tæt på et skifte til lokalrivalerne i den røde ende af bydelen.

- Jeg var virkelig tæt på at tage afsted, men intet skete i sidste ende, fortæller Grealish i et interview med Daily Telegraph tirsdag og fortsætter.

- Vi spillede mod United i en kamp før sæsonen om lørdagen, og det var ikke meningen, at jeg skulle spille i en cup-kamp i Burton.

- Men efter United-kampen sagde jeg til Christian Purslow (Aston Villas administrerende direktør, red) og min agent, 'hvis jeg ikke smutter, vil jeg underskrive min nye kontrakt'.

- Jeg tog afsted med min hund om tirsdagen, underskrev kontrakten og spillede senere den dag.

- Vi blev alle enige om klausulen, og hvis noget hold indløste den, var det en win-win, fordi det betød, at jeg ville have haft en utrolig sæson og Villa ville få 875 millioner kroner.

Grealish blev altså i sidste ende hos Villa et år mere, og i sommer var det så City, der valgte at udløse offensivspillerens klausul.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar