Luk

Greenkeeper i Ligue 1 død efter tragisk ulykke

| Ligue 1 | 8 kommentarer

Infoboks

Lorient - Rennes 0-3
Ligue 1
23' 0-1 Damien Da Silva
70' 0-2 Benjamin Bourigeaud
76' 0-3 Martin Terrier

FC Lorients greenkeeper er omkommet i en tragisk ulykke, hvor et lysanlæg væltede ned over ham, da han skulle vande banen efter kampen mod Rennes i Ligue 1.

En tragisk ulykke udspillede sig i fransk fodbold søndag aften efter Ligue 1-derbyet mellem FC Lorient og Rennes.

En greenkeeper i Lorient er afgået ved døden, mens han vandede banen, efter han blev ramt af et lysanlæg, som bruges til at behandle græsplænen.

Det bekræfter FC Lorient på sin hjemmeside, hvor klubben samtidig udtrykker medfølelse med offerets familie og kolleger.

Greenkeeperen blev kørt på hospitalet i kritisk tilstand, men hans liv stod ikke til at redde efter den frygtelige ulykke.

FC Lorient oplyser ikke flere detaljer om offeret eller ulykken, men lokalmediet Quest-France skriver, at der er tale om en 38-årig mand.

Lorients borgmester, Fabrice Loher, var til stede på stadion, da ulykken fandt sted.

- Det var en frygtelig ulykke. Politiken fra Lorient har markeret, hvor det skete, og en undersøgelse er sat i gang for at forstå omstændighederne omkring ulykken, siger han ifølge Get French Football News.

FC Lorient er oprykkere til denne sæson i Ligue 1 og tabte søndagens kamp med 0-3 til Rennes. Klubben ligger næstsidst i rækken.


Af Sara Margren
Tirsdag 9. marts
Mandag 8. marts