Luk

Gregus: Viby vil kæmpe med alt de har

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,50 4,30 6,20
Oddset 1,40 4,40 7,80

Viby vil kæmpe med alt, hvad de har, og derfor venter der FC København en hård opgave i torsdagens pokalkamp, mener Jan Gregus.

FC København skal ikke forvente nogen let kamp, når holdet torsdag løber på banen mod Danmarsserie-holdet Viby i pokalturneringen.

Det mener den slovakiske midtbanespiller Jan Gregus, som har store ambitioner i pokalturneringen.

- Det er en vigtig kamp for os, fordi vi har en ambition om at vinde pokalen tilbage i denne sæson, siger Gregus til klubbens hjemmeside.

- Vi har stor respekt for Viby, som har spillet sig frem til den her kamp, og som helt sikkert vil kæmpe med alt, hvad de har for at gøre det svært for os. Det skal vi være klar til, og jeg forventer intet andet, end at det bliver hårdt arbejde for os deroppe.

Gregus vurderer, at der nok bliver lavet ændringer på holdet til kampen, og så handler det om for de nye på holdet at gribe chancen.

- Det er vigtigt for hele truppen, for vi har mange stærke spillere, og med det program, vi har foran os, så er det afgørende, at alle er klar til at bidrage og er i bedst mulig kampform.

- Der bliver formentlig ændret på nogle pladser, men det betyder bare, at folk får muligheden for at vise, at de er sultne efter spilletid og klar til at yde optimalt, når chancen kommer. Vi glæder os alle meget til kampen, og så er pokalkampe bare altid specielle, så det bliver spændende, siger Gregus.

Kampen mellem Viby og FC København sparkes i gang torsdag klokken 16:45 på Viby Stadion.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Anton Græsdal Maajen
Søndag 23. januar