Luk

Greve efter 0-0: Vi kan være mest tilfredse

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Lyngby - Vejle Boldklub 0-0
Superligaen Nedrykningsspil

Vejle Boldklubs Mads Greve siger efter tirsdagens 0-0-kamp på udebane mod Lyngby, at gæsterne kan være mest tilfredse med resultatet. 

Der var ikke de store chancer at skrive hjem om, da Vejle Boldklub tirsdag gæstede Lyngby i 3F Superligaens nedrykningsspil. 

Men selvom kampen endte uden mål, så siger Vejles Mads Greve efter kampen, at gæsterne kan være mest tilfredse trods en dårligt spillet kamp.

- Jeg ved ikke, om man kan sige, vi har en halvleg hver, men vi er betydeligt bedre i anden halvleg. 

I første halvleg har vi store problemer med at lukke ned, de får lov at spille igennem os alt for nemt, og vi er ikke aggressive, siger Greve til TV3 Sport og tilføjer:

- Men det får vi rettet lidt op på i anden halvleg, og vi har også nogle perioder, hvor vi får sat lidt afleveringer sammen, men jeg synes ikke, at vi kan være tilfredse med vores spil i dag. 

- Men vi var foran med fire point inden den her kamp, og det er vi stadigvæk, så jeg vil sige, at vi kan være mest tilfredse med pointet, siger Mads Greve til TV3 Sport.

Med det uafgjorte resultat holder Vejle sig fire point foran Lyngby, der aktuelt er under nedrykningsstregen sammen med AC Horsens.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Krister Olsen
Tirsdag 20. april