Luk

Greve: Måske skulle jeg være skiftet tidligere

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AZ Alkmaar
Europa Conference League Gruppe D (16/09)
Oddset 4,00 3,65 1,90
bet365 4,33 3,50 1,83

Mathias Greve tænker nogle gange på, om han skulle være skiftet til Randers FC tidligere, end han gjorde, da klubben i flere omgange viste interesse for kantspilleren.

Randers' Mathias Greve skiftede i begyndelsen af 2020 tilværelsen i OB ud med en plads på hos ligakonkurrenten fra Randers FC.

Men faktisk kunne skiftet være faldet på plads noget før, og det er noget, der nogle gange får den 26-årige kant til at overveje, om han skulle være skiftet tidligere.

Det fortæller Mathias Greve ifølge Tipsbladet.

- Nogle gange tænker jeg, om jeg skulle være skiftet endnu tidligere. Jeg ved faktisk, at Randers havde fulgt mig igennem et par transfervinduer, og det var også tæt på tidligere. 

- Nu er jeg selvfølgelig bare glad for måden, som tingene er faldet ud på her i Randers, og at jeg er blevet den profil, som jeg tror, at mange i OB - specielt trænere og ledere - havde en stor tro på, at jeg kunne blive, da de så mig til træning, siger Mathias Greve.

Søndag står Mathias Greve over for sin tidligere klub, når OB ligger vejen forbi Cepheus Park Randers i 3F Superligaens anden runde.


Af Krister Olsen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september