Luk

Griezmann bombede Barca på sejrskurs

| La Liga | 23 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Real Betis 5-2
La Liga
15' 0-1 Nabil Fekir
41' 1-1 Antoine Griezmann
50' 2-1 Antoine Griezmann
56' 3-1 Carles Perez
60' 4-1 Jordi Alba
77' 5-1 Arturo Vidal
79' 5-2 Loren Moron
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelona vandt søndag aften 5-2 over Real Betis i La Liga, selvom Lionel Messi og Luis Suarez var ude med skader.

Barcelona har skadesproblemer i angrebet, hvor Lionel Messi, Luis Suarez og Ousmane Dembele alle er ude, men det var ikke til at se på måltavlen efter søndagens kamp mod Real Betis.

Det startede ganske vist med et chok, da Nabil Fekir bragte Betis på 1-0 efter et kvarter med en flad afslutning.

Mod første halvlegs slutning tog hjemmeholdet så fat. 

Antoijne Griezmann gjorde det til 1-1 på en lidt sløj men heldig afslutning, og kort tid efter pausen gjorde franskmanden det også til 2-1, da han samlede en aflevering op i feltet og uden tøven satte bolden ind ved venstre stolpe.

Inden for de følgende ti minutter gjorde Carles Perez Sayol og Carles Perez Sayol det til 4-1 for Barca. Arturo Vidal gjorde det til 5-1 et kvarter før tid, inden Loren pyntede for Betis til slutresultatet 5-2.

Det var Barcas første tre point i sæsonen. Sevilla og Atletico Madrid topper La Liga med seks point for de første to kampe. 


Af Thor Carlskov

23 kommentarer

barcaftw 23:01          
Hold da op en kamp. Og hold op for en trup Barcelona har. Med skader til Dembélé, Suarez og Messi stiller man alligevel så stærkt op. Sælg Rakitic og Dembélé og giv minutterne til Fati og især Perez
Blaugrana ever 23:01          
Længe siden jeg har oplevet Barca spille så godt, wow!
Skjold99 23:02          
Fati - 16 år.

Uha den knægt kommer vi til at høre meget om de næste 15 år.
Adnan0912 23:03          
Gal en kamp vanvittigt godt spillet af Barca
Blaugranna 23:03          
Hold da op mand, sikke en kanonkamp - intet mindre en fantastisk!

Jeg havde ellers frygtet på forhånd, at det var en kamp, hvor der kunne tabes point - dels fordi Betis er et stærkt hold, men selvfølgelig mest af alt fordi Dembelé, Suaréz og ikke mindst Messi alle var fraværende. Især Griezmann og Busquets imponerede mig, men også Perez, Rafinha og Roberto spillede alle rigtig godt i dag. Vildt, at Barca gennem hele kampen fik Betis til at ligne et hold, som er svage på bolden, for det er de på ingen måde!

Det er en indsats, som lover meget mere. Kan Barca spille på den måde når alle mand er klar, med en høj forsvaslinje, intenst genpres, skiftende dybdeløb, højt tempo og skarpe afleveringer og indlæg, så ser det solidt ud! Eneste negative punkt var, at målet til 1-0 som Betis scorer, var alt, alt for nemt.

Og fedt at se, at nogle af de unge gutter får chancen! Forhåbentlig dropper man enhver tanke om at hente Neymar tilbage og fokuserer i stedet for på det, som jo netop har resulteret i så meget succes, nemlig de unge talenter!
Chris4700 23:04          
"Uden Messi er Barca et middelmådigt hold" :D
Kongekamp, over hele linjen! Enkelte defensive blundere, men generelt god attitude, de unge greb chancen, de nye signinger skinnede. Decideret flot og underholdende fodbold med en masse gode mål.
Det ser sgu lovende ud!
Barca80erne 23:06          
Super fed kamp ja lang tid siden man har set det spil:)
Hatten af for Greizmann der virkelig træder i karakter...
Ja enig sælg Dembele...Fati og Perez ser giftige ud...hvad fanden sker der for klubben at de køber Dembele for næsten 1 mia når man har sådanne guldklumper løbene rundt i klubben
Søndag 15. september
Lørdag 14. september