Luk

Griezmann erkender: Milan var overlegne

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - AC Milan 0-1
Champions League gruppe B
87' 0-1 Junior Messias

Antoine Griezmann anerkender efter onsdag aftens nederlag på hjemmebane til AC Milan i Champions League, at de italienske gæster var hjemmeholdet overlegne. 

1-0 endte kampen mellem Atletico Madrid og AC Milan onsdag aften i Champions League, og dermed fik italienerne deres første sejr i Champions League siden 26. november 2013, hvor klubben senest var med i den fine turnering. 

Milan vandt på et sent mål af Junior Messias, der scorede sit første mål for klubben, men trods den ærgerlige udgang på kampen var Antoine Griezmann fra Atletico ikke sen til at anerkende, at resultatet var fair. 

- De havde studeret os godt. Vores plan fungerede ikke, sagde Griezmann til Il Corriere dello Sport om det skuffende resultat og erkendte, at Milan var klart bedst.

- Milan var overlegne.

- Vi er bare nødt til at forbedre os og håbe på at gøre det bedre i den sidste gruppekamp, sagde en slukøret franskmand efter kampen.

Atletico har dog ligesom AC Milan og FC Porto stadig mulighed for at kvalificere sig til næste runde af Champions League, eftersom de ligger a point med Milan og er et point efter Porto inden sidste runde. 

Atletico har Porto på udebane i sidste runde, som de spillede uafgjort med i seneste opgør med portugiserne. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 4. december