Luk

Griezmann: Jeg er et nemt offer når vi taber

| La Liga | 10 kommentarer

Infoboks

Rayo Vallecano - Barcelona
Copa del Rey (27/01)
Oddset 5,60 4,50 1,50
bet365 6,00 4,75 1,44

Barcelona-angriber Antoine Griezmann mener, at han er et nemt offer for omgivelserne, når det går holdet dårligt, fordi han ikke taler så meget i pressen.

Barcelona led i weekenden et 0-1-nederlag til Atletico Madrid, som samtidig var et opgør, hvor Antoine Griezmann mødte sin tidligere klub.

Barcelona-angriberen mener, at han tit bliver gjort til syndebuk i klubben, fordi han er et nemt offer, når det går dårligt for holdet.

- Jeg accepterer kritikken, for det er ikke den bedste udgave af Griezmann, I ser. Når vi taber, er jeg et nemt offer, fordi jeg ikke taler eller får mine folk til at tale, siger Griezmann ifølge Sport.

- Det er rigtig hårdt, når man kommer fra en anden klub til Barca, og man har tre trænere og en pandemi. Det er svært.

- Jeg har stadig brug for tid til at tilpasse mig mine holdkammerater og omvendt. Endnu mere efter vi har haft tre trænere med forskellige systemer, siger Griezmann.

Barcelona ligger nummer 13 i La Liga efter otte kampe.


Af Sara Margren

10 kommentarer

Chris4700 13:53          
En ret væsentlig del af det interview (som sikkert kommer i en separat artikel) er, at han også cementerer, at ham og Messi har et godt personligt forhold, med gensidig respekt osv. Noget der desværre nu har været nødvendigt at skulle italesætte og pointere offentligt for at lukke ned for usandsynligt meget sladder.
Så må man bare håbe at det gode forhold snart synliggøres rent sportsligt... der er brug for det
Slettet(102232210801) 13:59          
mediernes dækning af nyheder er generelt bare sunket voldsomt i kvalitet det seneste årti. en masse gossip g clickbait overskrifter der ofte ikke dækker indholdet. de framer konstant ting negativt for største reaktion uden tanke på konekvenser. bold.dk er det samme der. elendigt.....
krissy 14:01          
Der er ikke meget jeg ønsker mere, and at det begynder at lykkes for ham i Barca. Han er en fed type, når det kører for ham. God attitude, koldblodig og god i omklædningsrummet ifht unge spillere og god spillerkultur. Ihvertfald hvis man skal tro kilder på det franske landshold og folk i Atletico. I Barcalona har han manglet målene, og alle angribere måles jo i sidste ende meget på det.

Til hans forsvar er han landet i et totalt kaos med et hold i opløsning, tre trænere (som han selv påpeger) med hver deres spillersystem og hele tiden nye folk omkring sig. Jeg tror, Messi smutter til vinter. Jeg håber, han når at score de sidste mål for at slå Peles rekord, men hans tid er forbi. Jeg håber inderligt, der bliver lavet en kæmpe hyldest til ham. Og så håber jeg, at bunden blev ramt i sommeren 2020, og at vi langsomt bevæger os fremad med unge spillere omkring en stamme af Ter Stegen, De Jong, Griezmann. Faktum er nok, at vores Barca mere ligner Ajax end Bayern lige nu. Masser talent, men ikke verdens bedste hold. Men måske kan blandt andre Griezmann få 3-4 år og være med til at bygge det her op, så det lander øverst på verdenstronen igen i 2023/24.

Liverpools succes blev ikke skabt på en (eller to) sæsoner. Det tager lidt tid...
km2014 14:23          
Det er alle undtagen Messis skyld når holdet tabet og kun Messis skyld når holdet vinder...sådan er det i Barca lovers logik
Slettet(012003201112) 14:30          
Undskyldninger er der nok af. Han skulle jo aldrig været skiftet til FCB, da Messi spiller den plads, hvor Griezmann er bedst, nemlig i den frie rolle. Griezmann skal have licens til at bevæge sig hvor han vil, derved får man det bedste ud af ham. Det får vi nok at se i aften mod Dynamo K, nu hvor Messi får et hvil.
Bobby Wrenøe 14:38          
Der er jo også et "lille" prisskilt at forholde sig til ....

Handlet er han jo den tredje dyreste spiller i Barcelona - 120 mio € - 6. dyreste spiller nogensinde.

så deeeeeet
cornholio 15:20          
Man vil selvfølgelig altid være et nemt offer, når man spiller dårligt.

Griezmann er jo helt ved siden af sig selv, og det stikker altså dybere end bare forskellige trænere.. Spillere som Ansu Fati og Pedri har vel været udsat for det samme, men leverer da typisk på et højt niveau, særligt førstnævnte.. Så hvis et par 17-årige knægte kan, så burde en spiller med Griezmanns evner da også kunne..
Det er jo også decideret pinligt for en spiller som Griezmann, at Braithwaite flere gange kan komme ind med 10 minutter igen, og med ren arbejdsindsats outshine Griezmann med flere længder.. Det kan Barca da ikke være tjent med, særligt med tanke på den investering de har lagt i ham.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar