Luk

Griezmann: Jeg var utilfreds i Barcelona

| Copa del Rey | 8 kommentarer

Infoboks

Ungarn - Frankrig
EM Gruppe F (19/06)
Oddset 11,00 5,10 1,33
bet365 9,00 5,25 1,33

Antoine Griezmann har ikke altid haft det nemt i FC Barcelona, hvor han i flere perioder har siddet på bænken, og det har taget hårdt på franskmanden.

Antoine Griezmann nåede at blive noteret for 13 mål og syv assists i La Liga for Barcelona i denne sæson, men franskmanden har ikke altid nydt tiden i den spanske klub.

Tidligere på sæsonen var han nemlig været meget utilfreds, da han brugte det meste at tiden ude på bænken, og det havde Griezmann det svært med, da han plejede at være vigtig.

Det fortæller han ifølge Marca.

- Ja, jeg var været meget utilfreds i Barcelona. I begyndelsen af sæsonen, da jeg sad meget på bænken, følte jeg mig ikke vigtig. Jeg er vant til at spille hver kamp, så det er klart, jeg har ikke havde det godt.

- Men det var trænerens beslutning, og det eneste, som jeg kunne gøre, var, at jeg skulle bevise, at jeg skulle spille, udtaler Antoine Griezmann ifølge Marca.

Nu skal 30-årige Antoine Griezmann i stedet rette sit fokus mod EM, som Frankrig indleder med et opgør mod Tyskland den 15. juni på Allianz Arena i München.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 16. juni