Luk

Griezmann skal vænne sig til Messi og Suarez

| Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

Dortmund - Barcelona 0-0
Champions League gruppe F
57' 0-0 Marco Reus
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelonas Antoine Griezmann har brug for mere tid for at få samarbejdet med Lionel Messi og Luis Suarez til at fungere.

Antoine Griezmann, Luis Suarez og Lionel Messi spillede tirsdag aften for første gang sammen i en officiel kamp, da Lionel Messi kom på banen i den sidste halve time af 0-0-opgøret med Dortmund i Champions League.

Men samarbejdet var ikke strålende fra start, og det kræver tid for at få det til at fungere, siger Griezmann, som kom til klubben i sommer.

- Det er min anden måned, siden jeg kom, og jeg er nødt til at vænne mig til det og spille mere med dem for at forstå Suarez' og Messis bevægelser, siger Griezmann og fortsætter om 0-0-kampen, der skortede på større Barcelona-chancer.

- Vi bankede ikke nok på døren, og det må vi forbedre og arbejde på. Det er et point, men Marc (Andre Ter Stegen, red.) reddede et straffespark og måtte tage andre redninger.

Griezmanns næste mulighed for at spille CL med Messi og Suarez er onsdag d. 2. oktober, når Barcelona tager imod Inter.


Af Jonas Dalgård

3 kommentarer

Stagger Lee 09:14          
Sælg Suarez, problem solved.
MesutCazorla 09:41          
Hvordan får han lært Messi´s løbemønster, ved at man sælger Suarez?
Stagger Lee 12:49          
Messi er ikke problemet. Det så man allerede på de få berøringer, de havde sammen i går. Derimod, så er Suarez nærmest umulig at spille sammen med, da man er afhængig af en vis grad af spilforståelse og teknisk kunnen, for at få samspillet til at køre. Tingene er kun blevet endnu mere tydelig, efter Griezmann er kommet til.

Så rigtig gerne at man solgte Suarez og i stedet hentede Lautaro eller endnu bedre, satsede på Fati og Ruiz på positionen. Deres spilforståelse og teknik er på et langt højre niveau allerede. Ruiz har f.eks. link up spillet som en af sine absolut største spidskompetencer, mens Fati kan det hele, mere eller mindre. Han kan både afslutte, assistere, linke up og gå selv, som han allerede har vist ved mere end en lejlighed. Han kunne blive en killer 9´er for Barca, med evnen til at rotere ud på kanterne efter behag under kampene. Griezmann, Fati, Messi kunne blive en super dynamisk trio og modstanderne ville(for det meste) ikke vide, hvor de havde dem.

Så gerne at angrebet kom til at hedde Messi, Griezmann, Dembélé, Fati, Perez og Ruiz i næste sæson. Eller hvis ikke Bartomeu har opgivet sin besættelse, så Neymar i stedet for Dembélé.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober