Luk

Grønbæk: Godt modsvar til første del af sæson

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AGF - SønderjyskE 1-0
Superligaen Grundspil
35' 1-0 Jon Thorsteinsson

Albert Grønbæk udtaler ovenpå mandagens sejr over SønderjyskE i 3F Superligaen, at det er et godt modsvar til AGF's start på sæsonen.

AGF vandt mandag aften med 1-0 på hjemmebane over SønderjyskE i 3F Superligaen.

Det var tredje sejr på stribe, og det ligner dermed, at klubben så småt er tilbage på ret køl efter en meget haltende start på sæsonen.

Den 20-årige AGF'er Albert Grønbæk mener da også efter kampen, at klubbens seneste resultater er et godt modsvar på deres start på sæsonen.

- Jeg tror, at det er et godt modsvar til den første periode, vi havde i sæsonstarten. Det kan godt være, at vi ikke scorer sindssygt mange mål, men vi er koncentrerede og dygtige defensivt.

- Så på den måde er det nok også et godt tegn at spille til nul og hele tiden er fokuseret på, at de andre ikke skal score, udtaler Grønbæk ovenpå kampen.

For Grønbæk selv var det fjerde kamp i træk, han startede inde for AGF i Superligaen, og her er det blevet til ti point i de fire kampe.

Grønbæk blev derfor også spurgt ind til sin egen formkurve på det seneste, hvor han blandt andet mandag blev udtaget til U21-landsholdet og lader til at holde Patrick Olsen på bænken i AGF.

- Det er klart, at jeg er inde i en god periode, og man prøver alt, hvad man kan for at fastholde det.

- Det gør selvfølgelig én glad, at man spiller kontinuerligt, men det er også hårdt arbejde og tålmodighed, der har gjort det. Så det handler egentlig bare om at arbejde videre, og så tager vi den derfra, udtaler Grønbæk.

Grønbæk kan spille sin femte kamp fra start på stribe imod FC Midtjylland næste gang, når AGF tager til Herning på søndag i Superligaen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober