Luk

Grønning efter to mål: Skal være bedre

| 3F Superliga | 1 kommentar

Sebastian Grønning lavede fredag aften to af Viborgs tre mål i 3-2-sejren over OB, men angriberen havde efter kampen fokus på, hvad holdet og han selv skal forbedre.

Det var en god aften for Viborg og Sebastian Grønning, da de kunne tage en sejr og tre point med hjem til domkirkebyen fra Odense fredag.

Viborgs nier, Grønning, var efter kampen ikke tilfreds med, at de lukkede OB ind i kampen igen kort inde i anden halvleg. Det sagde han i et interview med TV3 Sport kort efter slutfløjtet.

- Nu skal ikke snakke om personlige fejl, men det er lidt tåbeligt, at vi snakker om at gå efter det tredje mål, og så går der to minutter af anden halvleg, inden vi lukker dem ind i kampen på et straffespark.

- Vi bouncer godt tilbage og kommer igen foran 3-1, og de har vel ikke rigtig nogle store chancer efter 2-3-målet, så det er jeg tilfreds med.

Sebastian Grønning var glad for sine mål, men ikke med sit spil mellem felterne.

- Mit niveau mellem de to felter skal være bedre, det tror jeg ikke hverken trænerne eller jeg kan være tilfreds med.

- Jeg har spillet mange gode kampe mellem felterne uden at score, men jeg vil hellere, og jeg tror også, at trænerne hellere vil have, at jeg scorer.

Med de to mål har Viborgs boksangriber lavet seks i denne sæson, hvilket rækker til en delt tredjeplads på Superligaens topscorerliste.


Af Tobias Bladt Haarder
Tirsdag 7. december