Luk

Grønning om sen udligning: Får vel en assist

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC København - Viborg FF 1-1
Superligaen Grundspil
77' 1-0 Jens Stage
90' 1-1 Jens Stage

Viborgs Sebastian Grønning erkender, at det næppe var ham, der fik styret den i kassen, men mener, at han bør få en assist på 1-1-målet mod FC København.

I 95. minut steg Sebastian Grønning til vejrs og fik i samarbejde med FC Københavns Jens Stage styret Viborgs udligning til slutresultatet 1-1 i kassen. 

Den store angriber erkender, at det næppe var ham, der fik det afgørende træf på bolden, men mener til gengæld, at han kunne få en assist. 

- Jeg har ikke set den endnu. Jeg snittede den, men jeg tror ikke, jeg snittede den mod mål. Der skete så meget, og jeg ved, jeg fik kontakt på bolden, og da jeg vendte mig rundt, så gik den ind.

- Jeg følte ikke, jeg fik kontakt mod målet, så jeg tror, det var Stage, der puffede den ind, men man skal altid juble som var det én selv. Om jeg scorede eller ej, så får jeg vel en assist på den, så det er jo skønt, siger han med et smil. 

Viborg-topscoreren startede ude for første gang i Superliga-sæsonen og fra bænken så han holdkammeraterne hold FCK fra de helt åbenlyse chancer.

- Det var en typisk kamp i Parken, hvor de lagde et godt tryk. I første halvleg kom de rigtigt godt over siderne ved Diks, men uden at skabe de helt store chancer. I anden halvleg blev vi trykket ret langt tilbage i perioder.

- Vi kæmpede godt uden at få store chancer imod os, men på et eller andet tidspunkt kan man ikke undgå, at der kommer en chance, hvis man står så lavt, og det udnyttede de. Så længe kampen var åben, så så vi til sidst, at så skal der ikke meget mere end et hjørne eller et indkast til, så kan alle prikke den ind, og så fik vi et point, lyder det fra Sebastian Grønning.

Viborg går dermed på landskampspause med 11 point for de 11 første kampe.


Af Andreas Roesen

1 kommentar

RasLas1997 14:53          
Man får desværre ikke assist på et selvmål.
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober