Luk

Grønt lys: Derby overtages af City-ejers fætter

| England | 4 kommentarer

Infoboks

Queens Park Rangers - Derby
Championship (23/01)
Oddset 2,60 3,05 2,85
bet365 2,55 3,20 2,90

Championship-klubben Derby har fået grønt lys af EFL til at blive overtaget af Sheikh Khaled, der er fætter til Manchester Citys klubejer.

Championship-klubben Derby er på vej til at blive overtaget af et selskab, der har Abu Dhabis royale familiemedlem Sheikh Khaled i spidsen.

Sheikh Khaled er fætter til Manchester City-ejer Sheikh Mansour, torsdag har det engelske ligaforbund, EFL, godkendt overdragelsen.

- Derby County FC's ejer, Mel Morris, har været i dialog med Derventio Holdings (UK) Limited siden maj i forhold til at overtage ejerskabet i klubben, skriver Derby i en meddelelse.

- Disse samtaler har udviklet sig til et punkt, hvor en aftale i princippet er på plads mellem de to parter. Klubbens indsendte ejerskabstest for Derventio blev godkendt af EFL-bestyrelsen torsdag.

- Derventio Holdings (UK) Limited, der er den ultimative kontrollerende enhed af Bin Zayed International LLC, der ejes af Sheikh Khaled Zayed Bin Saquer Zayed Al Nayhan, kan nu fortsætte transaktionen, som forventes afsluttet meget snart.

Sheikh Khaled har ifølge Sky Sports tidligere prøvet at købe Liverpool og Newcastle uden held.

Derby er næstsidst i Championship, og manager Philip Cocu har blot vundet en enkelt af de 10 ligakampe.


Af Sara Margren
Fredag 22. januar