Luk

Grønt lys: Lyngby Stadion må sælges

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Hobro - Lyngby
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,45 3,20 2,95
Oddset 2,40 3,30 3,05
YouBet 2,45 3,30 2,95

Lyngby-Taarnbæk Kommune har fået grønt lys af Ankestyrelsen til at sælge Lyngby Stadion. Det fremgår af et dagsordensmøde for 19. maj i kommunen.

Lyngby Stadion kan formentlig se frem til en opgradering over de kommende år, da Ankestyrelsen har givet grønt lys til Lyngby-Taarnbæk Kommune, der vil sætte stadion til salg.

Det fremgår af en dagsorden i Lyngby-Taarnbæk Kommune pr. 19. maj, hvor sagen er til orientering.

Kommunen udbød allerede stadion samt byggeretten til 300 ungdomsboliger i foråret 2019, hvor det fremgik, 'at Lyngby Stadion sælges med henblik på, at en privat ejer kunne modernisere og opgradere stadion, så det opfylder DBU's krav til fremtidige Superliga-stadions ved at skabe et lukket stadion med en kapacitet på 6.000 tilskuere.'

Siden har udbuddet dog været i behandling hos Ankestyrelsen, fordi det skulle afgøres, hvorvidt en indtjening fra ungdomsboligerne i udbuddet kunne gå til en opgradering af Lyngby Stadion.

Det er altså den tvist, som Lyngby-Taarnbæk Kommune nu har fået grønt lys til at gå videre med.

Til Ekstra Bladet siger borgmester i kommunen, Sofie Osmani (C), at man håber at kunne sende stadionområdet i udbud hurtigst muligt.

Af dagsordenen fremgår det, at forvaltningen i kommunen vil forelægge kommunens økonomiudvalg en sag vedrørende den videre proces i udarbejdelsen af udbusmateriale ved et ordinært møde i juni.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Jonas Dalgård
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni