Luk

Groothuizen: Vejle er meget ambitiøs

| International | 9 kommentarer
Se alle målene: Sen Finnbogason-kasse ødelægger Fremad Amager-fest
Vejle-chef optimistisk frem mod svær sæson: Vi går i gang med turneringen med et stærkt hold
'Er du sindssyg en kasse': Vejles nye brasilianer sender forrygende frisparksmål i netmaskerne - se det her
Tidligere FCK-stjerne om trænerrollen i Fremad Amager: Et spændende projekt
Groothuizen: Vejle er meget ambitiøs
Foto: Vejle Boldklub

Indy Groothuizen fremhæver Vejles ambitioner og mentalitet som afgørende for sit skifte. 

Vejle har købt den 23-årige keeper Indy Groothuizen i hollandske Den Haag, hvor han efter 12 kampe i sidste sæson røg på bænken i anden halvdel. 

Det tidligere Ajax-talent har også spillet 12 kampe for FC Nordsjælland som lejesvend i 2016/17-sæsonen. 

- Jeg er glad for at være tilbage i Danmark og i dansk fodbold, hvor jeg spillede en sæson for et par år siden. Den danske mentalitet passer mig godt, og jeg ved, at jeg kommer til et miljø, hvor der kræves det bedste af mig, men hvor jeg også kan udvikle mig. 

- Som målmand er jeg typisk hollandsk. God i spillet med fødderne, men også meget aggressiv i min stil, især ved dødbolde. Jeg er ydmyg omkring konkurrencesituationen og véd, at positionen i målet kræver tillid og relationer til trænere og medspillere, og det er noget, der skal opbygges, siger Indy Groothuizen til Vejles hjemmeside og fortsætter:

- Igennem mine samtaler med Vejle Boldklubs repræsentanter har jeg fået indtrykket af en klub, som er meget ambitiøs for de kommende år. Man har klare visioner for, hvor man vil hen, og hvordan man kommer det. 

- Men også en klub, der véd, at tingene ikke kommer af sig selv. Det hårde arbejde begynder i dagligdagen på træningsbanen, og jeg ser frem til at begynde i min nye klub og lære medspillerne og staben at kende.

Groothuizen skal i Vejle duellere med Thomas Hagelskjær og Gianluca Zanette om spilletiden. 


Af Mikael Blond

9 kommentarer

Træneren 15:15          
Fint med en god keeper! Men hvor bliver den farlige angriber af? Alt for afhængig af kjartan det rykker man ikke op på!
Syv7 16:00          
Vi har Gustav.
Aussie 16:09          
Jeg satser nu også på at Gustaf Nilsson finder form!

Der er jo ingen reelle angrebsforstærkninger der vil signe for en 1. Divisionsklub, og så sidde på bænken! Så skal man signe en angriber skal han vel nærmest være af en kvalitet der kan (eller i hvert skal han selv tro det) slå Finnbogason af...

Jeg er mere nervøs for bredden i centerforsvaret og i motorrummet på midtbanen!
Gladbach 17:25          
Gustaf Nilsson ??? Han er jo uvenner med bolden.
VBK - Leeds 18:41          
Nilsson har faktisk gjort det rigtig godt i træningskampene så lidt synd han blev skadet.
Træneren 18:55          
Ja Gustav er en kæmpe stjerne, utrolig andre klubber ikke har fået øjnene op for ham, har shinet i alle de klubber han har været i. Men hvis Vejle ikke vil mere end det de har offensivt lige nu så glem SL for den holder ikke!
Poor Scouser Tommy 20:24          
Tror VB ikke på Thomas Hagelskjær? Dette ligner ikke et indkøb til bænken. Bortset fra det fatale drop i Esbjerg synes jeg, at Hagelskjær har gjort det godt og skaber mere ro, end Bajza gjorde. Vi må se...

VB har i mine øjne et stærkt mandskab, men også en udfordring i, at det ikke er helt sammenspillet. Kjartan er en klasseangriber på 1. div-niveau, og Nilsson bør også være en stærk reserve på dette niveau.

Det bliver næppe en sæson, hvor VB kommer til at køre modstanderne ud på røv og albuer. Men mandskabet bør være stærkt nok til at lægge billet ind på oprykningspladsen. Medvind og marginaler bliver der dog også brug for.
Søndag 25. august