Luk

Götze: Kunne være endt i Bayern i sommer

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Dortmund
Bundesliga (06/03)
Oddset 1,62 4,70 4,50
bet365 1,57 4,50 5,25

Mario Götze skiftede i sommertransfervinduet til hollandske PSV, men han kunne være havnet i Bayern München igen, siger han.

Mario Götze byttede en tilværelse i tysk fodbold ud med en hollandsk, da den tidligere verdensmester skiftede fra Dortmund til PSV i sommer.

Men over for tyske Bild siger 28-årige Götze, at han kunne være endt med at tage turen til Bayern München nok en gang.

For midtbanekreatøren talte angiveligt med den tidligere Bayern-præsident Uli Hoeness om igen at tage turen til Bayern fra Dortmund.

- I sommer talte vi om min fremtid og om Bayerns planer. De sagde, at de værdsatte mig som person og som spiller, og at de kunne have bragt mig tilbage til Bayern, siger Götze til mediet ifølge Goal.

Det blev også til rosende ord om Hansi Flick, der på rekordtid har opnået en masse med Bayern-mandskabet.

- Hansi har et stramt program, og det har jeg også i PSV. Han er en fremragende træner. At overtage et hold midt i sæsonen og føre dem til de tre titler, det er imponerende, siger Götze.

Tyskeren har dog ingen kvaler ved at blive i PSV, hvor han har genfundet glæden ved at spille fodbold.

- Det kan man nemt se på min spilletid. I januar var min fodbold-glæde nok på omkring to ud af ti. Nu er den på ni og godt på vej til ti.

- På den ene side er grunden, at jeg spiller næsten alle kampe. På den anden side er den, at vi gør det virkelig godt i alle turneringer. Den kombination gør mig virkelig glad, siger Götze.


Af Christian Ambæk
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts