Luk

Guardiola: Er ikke langt fra Liverpools niveau

| Premier League | 82 kommentarer

Infoboks

Manchester City - West Ham
Premier League (19/02)
bet365 1,12 9,50 17,00
NordicBet 1,14 10,00 23,00
Oddset 1,13 9,35 20,00
YouBet 1,13 11,00 19,25

Manchester City har brug for indkøb til sommer, men det kræver ikke en revolution at lukke hullet til Liverpool, mener Pep Guardiola. 

Liverpool har distanceret Manchester City med 16 point i Premier League og har endda en kamp i baghånden. 

Dermed ligner Liverpool de kommende engelske mestre, og City må kigge frem mod næste sæsons mesterskabsduel. 

Og manager Pep Guardiola er forholdsvis optimistisk. Han mener ikke, at han er nødt til at revolutionere truppen. 

- Vi er ikke langt fra at være på samme niveau. Måden vi spiller på, er ret ens, siger Guardiola ifølge The Independent og tilføjer:

- Alle klubber justerer lidt på deres trupper efter hver sæson. Nogen skal gøre meget på nogle områder. Vi skal måske købe nogle nye spillere. Ikke mange, men nogle nye spillere. 

- Alt afhænger af præstationerne. Ikke om vores kontrakter eller hvem vi er. Jeg bliver observeret som manager, og det samme gælder spillerne. 

City gæster tirsdag oprykkerne Sheffield United. 


Af Mikael Blond

82 kommentarer

LaPioche 08:13          
Spillemæssigt er de bestemt på bølgelængde med Liverpool - hvis ikke foran. De skaber flere chancer uden at give ret mange flere op i den anden ende.

Men der er noget vindermentalitet over det her Liverpool-hold, som City ikke kan matche i denne sæson. Liverpool formår stort set altid at tage 3 point med fra deres tætte kampe, og så kender de i den grad deres besøgelsestid foran mål. Måske de også er mere sultne end City, som trods alt har vundet en del nationale trofæer de sidste par sæsoner.

Forskellen på de to hold er mentaliteten - set fra min sofa.
Higher Ground 08:20          
Kynismen.

Både offensivt og især defensivt.

Liverpool lukker kampene ned, når de er kommet foran. City giver chancer væk i samtlige perioder af en kamp. Fint illustreret ved kampen i lørdags, hvor CP er spillet helt ned under brættet, og alligevel formår at komme til en omstilling, efter at Agueros 2-1 scoring burde have lukket kampen.
Der er blevet inkasseret så mange bløde mål i denne sæson, men det vidste vi allerede ville ske i sep., da Laporte blev skadet.

Så vil faktisk mene, at City pt. er et godt stykke fra Liverpools niveau.
Slettet(071815200602) 08:36          
Spilmæssigt vil jeg nu også mene City er på niveau med Liverpool og over, som Lapioche også nævner, de er også stadig det mest scorende hold, men Liverpool rider på en bølge, har større selvtillid og står bedre bagude. City har lukket alt for mange mål ind i denne sæson.
AGFiChl 08:44          
City´s forsvar er latterligt ringe denne sæson. Offensivt er de dog på niveau med Liverpool
Martinovic 08:48          
Det er vel heller ikke så overraskende, når City har måttet undvære deres bedste forsvarsspiller det meste af sæsonen, og tilmed ikke fik Kompany erstattet.

Det er ikke optimalt med et forsvar bestående af Otamendi og Fernandinho.
Ignorado 08:49          
De skaber flere chancer uden at give ret mange flere op i den anden ende.
I premier league er der gået dobbelt så mange mål ind på City, som på Liverpool. Så at mene de er på niveau rent defensivt, er rent faktuelt ikke korrekt.

OT:
Det er nogle vanvittige sæsoner at være Liverpool-fan, havde nogen fortalt mig at Pep ville komme med sådan en udtalelse halvvejs i en sæson, ville jeg aldrig havde troet på det.
Pindhunden 08:51          
Jeg ved, at det er alt for forsimplet, men alligevel....havde Liverpool fået Van Dijk skadet, mens Laporte havde spillet hele sæsonen for City, så havde vi sandsynligvis haft en titelkamp.
Liverpool har været forrygende, men alting skal også falde i hak for at levere sådan en sæson. Jeg er spændt på, om de kan levere lige så godt i foråret i CL, for det er sgu svært at holde niveau en hel sæson.
Mandag 17. februar