Luk

Guardiola: Føler altid med fansene ved 0-0

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Southampton 0-0
Premier League

Pep Guardiola er ked af, at Manchester City ikke kunne give fansene mere i nulløsning mod Southampton. Han afviser, at han har kritiseret fremmødet på Etihad.

Manchester City havde høvlet mål ind på eget græs inden eftermiddagens opgør mod Southampton. Her løb tanken imidlertid tør for benzin, og City blev spist af med 0-0.

De forsvarende mestre blev først i det 90. minut registreret for et skud på mål, og Pep Guardiola erkender, at indsatsen ikke var berusende.

- Jeg føler altid med fansene, når kampen ikke er god. De kommer for at se et show, en god kamp, og når vi ikke leverer, føler jeg mig da en smule skyldig, siger Guardiola til Sky Sports.

Spanieren blev efter midtugens 6-3-sejr over Leipzig beskyldt for at antyde, at City-fansene ikke bakkede op i stort nok antal på Etihad. Men spanieren føler sig misforstået.

- Jeg sagde ikke noget kontroversielt efter Leipzig-kampen. Jeg sagde, at vi havde spillet en svær kamp mod Leipzig og havde en lige så hård kamp mod Southampton, så derfor havde vi brug for alt den støtte, vi kunne få.

- Jeg beklagede mig ikke over, hvor mange fans, som tropper op eller undlader at troppe op. Det kunne jeg aldrig drømme om, lyder det fra Guardiola.

Citys næste opgave i Premier League er en svær en af slagsen, når de lørdag tørner sammen med Chelsea på Stamford Bridge.


Af Casper Baunsgaard
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober