Luk

Guardiola hylder City efter Anfield-smæk

| Premier League | 17 kommentarer

Pep Guardiola hyldede sit Manchester City-hold for præstationen, da man søndag blev kørt over af Liverpool med 1-3.

Pep Guardiola var langt fra tilfreds med dommer Michael Oliver, da han efter søndagens topopgør mellem Manchester City og Liverpool sarkastisk takkede dommeren for kampen.

Men da pulsen var faldet en smule ned, havde den spanske manager kun roser til overs for sit hold.

- Det, der skete i dag, var, at vi viste, hvorfor vi er mestre. At spille på den måde vi gjorde på det her stadion var utroligt. Jeg er så stolt af mit hold. De er det bedste hold i Europa, og den måde vi spillede på var så god, sagde Guardiola ifølge Citys Twitter-profil og fortsatte.

- Der er stadig syv måneder (tilbage af sæsonen, red.). Hvis Liverpool vinder titlen, skal jeg være den første til at ønske dem tillykke med, hvor gode de er.

- Vi vil kæmpe til enden. Det var en stor ære og et spektakel for Premier League – to hold, der ville angribe og skabe chancer.

City indtager fjerdepladsen i Premier League og har ni point op til Liverpool.


Af Jonas Dalgård

17 kommentarer

This is Anfield 20:36          
Respekt!
bruger 172182 20:39          
Sig nu bare tillykke til Liverpool med sejren, Pep. Og bare rose sit eget hold er da lidt nærigt. Men okay han er også lidt presset, for vinder de CL i år eller aldrig? Og mesterskabet taler vi om til marts. Ikke før.
Fali 20:48          
Han hylder sit hold for at de kun tabte med 1-3 til Europas bedste.. En sportslig klasse kommentar af City´s træner
KiksetIndspark 20:49          
Hvorfor fanden skulle han tale om Liverpool? Det giver da 100% mening of tale om sine egne spillere og deres præstation. En hver træner kan da være ligeglade med, hvordan det andet hold spillede.

De siger jo tak for kampen efter fløjtet...
mjdj 20:51          
Den mand har så lidt format, når han er blevet besejret.
Angriiib!!! 20:58          
... og en del debattører på bold.dk har bare generelt lidt format ;)

Først, stor respekt til Liverpool! De spiller godt og de vinder.

Dernæst, det er ikke så underligt, at Guardiola roser sit hold efter dagens kamp. City kom til Anfield med en ambition om at angribe og vinde, det er der ikke mange hold der gør. Det er jo heller ikke fordi City blev spillet bagud igennem The Kop. Jo jo, resultatet lyver ikke, og 3-1 er en relativt stor sejr i et opgør mellem nummer 1 og 2. Når det er sagt, så synes jeg ikke, at Guardiolas ros til sit hold er malplaceret; de forsøge at spille, som City altid spiller, de var ikke bange, selvom modstanderen var et fantastisk Liverpoolhold og et endnu mere fantastisk Liverpoolpublikum. Nej, de vandt ikke, men de "døde med støvlerne på", som man siger.
bruger 172182 21:11          
Klopp vil altid have et større format end Gardiola, som kun tør tage til en klub, som har alt. Titler og penge. Se bare forskellen på LFC før og efter Klopp. Han har alene med sin personlighed vundet manges hjerter. Og så har han båret Loverpool op blandt de aller største i verden på stort set ingen tid. Han er fantastisk.
Torsdag 14. november