Luk

Guardiola møder Messi: Han klæder kampen

| Champions League | 19 kommentarer

Infoboks

PSG - Lille
Ligue 1 (29/10)
Oddset 1,38 5,00 7,35
bet365 1,33 5,50 8,00

Pep Guardiola var overrasket som alle andre, da FC Barcelona og Lionel Messis veje skiltes i sommer. Tirsdag står spanierens mandskab fra Manchester City overfor den lille argentiner.

Lionel Messi spillede noget af sin bedste fodbold, da Pep Guardiola var træner i FC Barcelona.

Der er sket meget siden, og tirsdag står de to parter overfor hinanden i Champions League-braget mellem PSG og Manchester City.

Messi har været skadet i de seneste opgør, men han er blevet klar til kampen, hvilket glæder Guardiola.

- Han er en type spiller, som taler for sig selv. Derfor behøves jeg ikke at sige noget andet. Dét, han har gjort i sin karriere er exceptionelt, og han vil klæde kampen.

- Med hele holdets kvalitet, så ved jeg næsten ikke, hvad vi kan gøre, siger Guardiola med et smil og fortsætter:

- De er et fantastisk hold. Talent kan ikke blive stoppet, og vi kan ikke stoppe en spiller for at stoppe talentet, de har, vi skal stoppe hele holdet, forklarer Guardiola lettere kryptisk ifølge AS.

Braget imellem de to giganter bliver spillet tirsdag aften i Paris kl. 21.


Af Theis Fischer Brandt

19 kommentarer

Morten6 22:27          
Battle of oil money & corruption. Trist så mange gode spillere der vil involveres i det.
hollie 22:33          
Der er penge involveret i alle klubber. Barcelona må vel være det værste nutidige eksempel.
MAN_City666FAN 22:37          
Det er jo op til den enkelte spiller om han vil spille for Psg, Chelsea eller City...ingen tvinger dem til at skrive under...
Rettelse 22:56          
Jeg tror ikke de fleste har noget imod spillerne. De tænker vel bare på dem selv ligesom alle andre mennesker.

Jeg tror folk har noget imod hvordan PSG, Chelsea og City tjener deres penge. De har ikke tjent dem selv ved hjælp af stadionbilletter, TV-aftaler eller sponsorater af private virksomheder. De har tjent dem ved at der bliver tegnet sponsorater af fætteren, staten eller kammeraten. Og denne har fået pengene af ejeren af klubben for på denne måde kan man omgå reglerne, som ellers var sat i vandet for at stoppe City og Chelsea i deres konkurrenceforvridning. Nu spiller alle de bedste spillere i Premier League, der er bygget på olie eller PSG, der også er bygget på olie. Og fodbolden mister fans, tilskuere og seere hver evig eneste dag. Med undtagen i England, hvor City og Chelsea pumper penge ind i ligaen.

Hvis man skal brokke sig over dette fakta, så kan man godt gøre det. Men man bør ikke brokke sig over spillerne. Man bør i stedet brokke sig over at det er umuligt at forsvare sig imod. Ingen har kunne stoppe City, Chelsea og PSG. Selv ikke en Corona pandemi, der har lagt stort set alle andre hold og deres investeringer ned.
MAN_City666FAN 22:58          
@Rettelse, det må jeg som City Fan, lære at leve med...
MM27 22:59          
@ MAN_City666FAN

Nej, der er vist ingen som tvinges til at skrive under på noget. Det ændrer bare ikke ved den ødelæggende problemstilling, som de tre nævnte klubber er blevet et produkt af.

EDIT:

I øvrigt en pænt stor fuck-finger at smide, når man besvarer et godt skrevet, sobert og sagligt indlæg med et henslængt "det må man jo bare lære at leve med.."
MAN_City666FAN 23:03          
@MM27, spørg Aston Villa, om de ikke er glade for de 100mio£ de fik for Jack Grealish? Oliepenge er de for eksempel ikke lige så gode som Glazer penge eller tager jeg igen fejl???
Hvis svaret er nej, så kan klubberne bare følge Tottenham og Levy´s eksempel og lade være med at sælge spillere, som Harry Kane til Manchester City...
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober