Luk

Luk

Guardiola om fremtiden: Kan ikke forråde City

| Premier League | 16 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Aston Villa
Premier League (22/05)
Oddset 1,16 7,65 18,00
bwin 1,17 7,75 16,00
bet365 1,16 8,00 15,00

Pep Guardiola tænker ikke et sekund over, hvad han skal efter Manchester City. Jeg kan ikke forråde dem, som har givet mig alt, siger spanieren.

I sommer fortalte Pep Guardiola, at han regner med at stoppe i Manchester City, når hans nuværende kontrakt løber ud.

Det gør den om halvandet år i sommeren 2023, men selvom han altså regner med at forlade City på det tidspunkt, tænker han ikke et sekund over næste skridt endnu.

- City har givet mig alt, så jeg kan ikke forråde dem eller gøre noget forkert mod dem. Det ville ikke være pænt gjort fra min side, siger Guardiola ifølge BBC og fortsætter:

- Sammen tog vi beslutningen, at jeg skulle komme hertil, og at vi skulle forlænge to gange, og det bliver det samme nu. Det kommer an på, hvordan de føler med mig, og hvordan jeg føler med mig selv i klubben.

- Jeg er ikke én, der tænker så meget over fremtiden, når jeg stadig har en kontrakt her.

- Jeg er ikke god nok til at tænke langt, langt væk omkring min fremtid, for min fremtid afhænger altid af resultater. Jeg er ikke bekymret på nogen måde, siger Pep Guardiola.

Den 51-årige spanier har tidligere udtrykt et ønske om at prøve kræfter med rollen som landstræner.


Af Martin Schmidt

16 kommentarer

Sims91 12:12          
Konkurrenternes værste mareridt må være, hvis han pludselig bestemmer sig for at tage 5 år mere i City.
Cityzens_66 12:16          
@Sims91, 100% enig, jeg kunne ellers også se en swip swop, hvor Louis Enrique ryger fra det spanske landshold over til City og Pep vice versa.
JEGerUenig 12:17          
I 2023 Hvor lang tid har Guardiola så været i City??

Han må da egentlig være blandt de managers i PL (til dags dato) der har siddet længst tid i 1 klub...
Cityzens_66 12:19          
@JEGerUenig, Pep kom til City i 2016 og det er meget lang tid for Pep i samme klub. Derfor er det fornuftigt nok, hvis han stopper hos os, mens legen er god og prøver sig som (spansk) landstræner. Og City får frisk og nyt blod ind til at tage over hvor Pep slap...Og meget gerne en Louis Enrique eller Ten Den Haag...
JEGerUenig 12:27          
Selvom jeg United fan, bliver det mærkeligt at opleve, der er egentlig stor chance for både Guardiola og Klopp siger farvel til PL i 2023...
BryanFury 12:30          
Det bliver et stort tab for city den dag pep stopper, han har formået at løfte klubben yderligere og har givet dem et internationalt snit jeg ikke synes de har haft før. Han har på mange måder gjort dem til en storklub.
Der mangler kun CL trofæet som kronen på værket.
Cityzens_66 12:42          
@BryanFury, vi fans forbereder os på den dag, hvor Pep ikke er hos os mere. Det er bedst for alle, at Pep stopper på toppen end at han forlader os på vej ned ad bakken. Det kan hverken Pep eller City være tjent med.
Fredag 20. maj
Torsdag 19. maj