LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Guardiola stiller sig tilfreds med kvartfinale

| International | 28 kommentarer
Direkte rødt: Tingene spidser til for City mod Wigan i FA Cuppen
Guardiola stiller sig tilfreds med kvartfinale
Foto: Getty Images
Målet for Manchester City i Champions League er at nå længere end i sidste sæson, og derfor vil det være godkendt, selvom Manchester City ryger ud i kvartfinalen, mener Pep Guardiola.

Manchester City buldrer derud af i Premier League, men i Champions League mangler holdet endnu den store succes.

Og det vil ikke være en katastrofe for manager Pep Guardiola, hvis det heller ikek bliver i denne sæson det lykkedes for klubben at vinde pokalen med de store ører.

- Jeg har fuld tillid til gutterne, det er der ingen tvivl om. Men det er en speciel turnering, og alt kan ske.

- Vores mål er at nå længere end i sidste sæson, hvilket vil sige at komme i kvartfinalen. Det er nok på den korte bane, siger Guardiola ifølge Sky Sports.

Manchester City røg i sidste sæson ud i ottendedelsfinalen til Monaco og møder i morgen Basel på udebane.

Stream Huddersfield – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement

Af Elias von Staffeldt

28 kommentarer

Pantic 22:28          
Really? Hold da op....
mofo72 22:30          
Total spansk alibi
Dunc76 22:31          
Det er da det dummeste han kan sige som træner. Er det måden at motivere spillerne på?!?
CitizenKane 22:37          
Fint nu kan spillerne spille frit mod basel, lur mig om pep ikke har fat i den lange ende. Mindre stress på spillerne.
Binne7 22:46          
Men der er jo ikke en, der tror på, at han selv tror på den udmelding
TheFischers 22:49          
Kan ikke se noget galt med udtalelsen. For de fleste er den hjemlige liga årets vigtigste titel, mens diverse pokaler - inklusiv CL - er bonusser, som kan gøre en en god sæson med en liga-titel endnu bedre, så der er ikke noget galt med at tale successen i den ned. Det gør sig lidt mindre gældende, når man snakker ligaer, hvor der reelt kun er én vinder (eksempelvis den franske, måske til dels den tyske og så nogle af de mindre ligaer, hvor holdenes sæsoner defineres mere af deres europæiske succes end deres hjemlige). PL er en af de ligaer, som på alle måder er et mål i sig selv, selv for et så stærkt hold som City.

Hvis City kommer i CL-kvartfinalen, kan der potentielt vente hold som Real, PSG, Barca og Bayern, som det for ingen hold i verden ville være en skam at ryge ud til. Med al respekt for Basel, så ville det være en skam for et hold som City at ryge ud til Basel i ottendedelsfinalen med hjemmebane i returen, men derefter afhænger Citys videre færd i turneringen i høj grad ting, som er mere eller mindre tilfældige; modstander, hjemmebane i returen, skader, dagsformen i de enkelte kampe, dommeren (og kendelserne) i de enkelte kampe, og du kunne blive ved. En klub-turnering med KO-fase vil altid bære præg af så mange marginaler, at den aldrig vil være lige så værdifuld som en hjemlig liga, som over en hel sæson har langt mindre varians, så kan sagtens forstå, at han taler den lidt ned og fokuserer på i første omgang at vinde en liga-titel med hans hold. Hans projekt er trods alt stadig et work-in-progress, hvor flere af spillerne kun har været en enkelt eller to sæsoner i klubben, og hvor de fleste spillere stadig har masser af gode år i sig og formentlig ikke har toppet endnu, så det er ikke på nogen måder et krav, at de skal vinde i år.

Man kan kalde det at fedtspille, men kan godt se det fornuftige i at underspille sin rolle lidt og tage noget af presset af sine spillere, for mange af de spillere er stadig unge og bør ikke spille en KO-fase i turnering som CL med så mange gode (og rutinerede) hold under præmissen, at de skal komme i finalen. Det kan på ingen måder gavne dem.
TheFischers 22:53          
Det er da det dummeste han kan sige som træner. Er det måden at motivere spillerne på?!?
Mon ikke, Pep ved, hvad han laver. Siden Ferguson har jeg ikke oplevet en manager - måske med undtagelse af Jupp Heynckes - som har været lige så dygtig til at motivere sine spillere (især spillere, som er vant til succes) som Guardiola. Tror ikke, at han har brug for råd om, hvordan man mentalt sætter sine spillere op til at blive et vinderhold.
Fredag 18. januar