Luk

Guldregn venter Randers: Vi skal forstærkes

| Sydbank Pokalen | 15 kommentarer

Infoboks

Randers FC - SønderjyskE 4-0
Sydbank Pokalen
2' 1-0 Erik Marxen
7' 2-0 Mathias Greve
53' 3-0 Simon Piesinger
81' 4-0 Mathias Greve

Randers’ pokaltriumf sender klubben ud i europæisk gruppespil i næste sæson, og derfor vil klubben kigge efter spillere på en højere hylde, siger sportsdirektør Søren Pedersen. 

Pokaltitlen var ikke det eneste, som Randers FC torsdag kunne glæde sig over. Som en ekstra gulerod i år er vinderen nemlig garanteret et europæisk gruppespil i den kommende sæson.

Randers går nemlig direkte ind i Europa League’s playoffrunde, som er sidste skridt før gruppespillet. Skulle holdet tabe den playoffrunde, ryger holdet i gruppespillet i det nye Conference League.

Dermed ved Randers altså allerede nu, at holdet som minimum skal spille otte kampe i Europa i næste sæson, og derfor skal truppen også forstærkes, hvis man spørger sportsdirektør Søren Pedersen.

Et europæisk gruppespil giver angiveligt mellem 30 og 40 millioner i indtægter til Randers, og derfor siger sportsdirektøren også, at de nye spillere kan hentes fra en højere hylde end normalt.

- Det er klart, at vi skal ud og spille nogle store kampe, og de kampe kræver spillere på højt niveau. Så vi kan godt tillade os at gå ud og hente spillere fra en højere hylde.

- Vi har kæmpet os gennem den her sæson med en smal, men rigtig god trup. Nu skal vi ud og spille flere kampe i efteråret, og det kræver, at vi udvider truppen på antallet også, fastslår direktøren.

Faciliteter skal opgraderes

I Randers har man også allerede en plan for, hvad pengene skal bruges til foruden det sportslige setup. Blandt andet er der et par baner, som skal optimeres.

- Vi skal have kigget på vores faciliteter i klubben, som nogle af pengene også skal bruges på. De skal være med til at løfte os til næste niveau.

- Der er allerede lagt en plan, og i forhold til vores træningsbane skal den skrælles op, der skal installeres vand i og gøre bedre. Noget af det samme skal ske med banen inde på stadion, så den bliver endnu bedre, end hvad den er i forvejen.

- Så er der nogle faciliteter omkring truppen og det fysiske setup, som vi skal have kigget på. Der er ingen tvivl om, at faciliteterne i Randers FC allerede er rigtig gode, men de bliver endnu bedre nu, siger Søren Pedersen.


Af Martin Schmidt

15 kommentarer

Liverbird78 18:56          
Men der skal vel også bruges penge på at holde på de få profiler
FelixIF 19:14          
Hvis jeg var Randers spiller og havde været med til at sikre top 6 for første gang i klubbens historie og så også lige have vundet pokalen idag og sikret Europa så ville jeg blive træt af at høre min sportschef sige at nu skal der bruges en masse penge på at forstærke holdet...

Selvom det er det alle hold ville gøre så ville det klæde ham bare lige at juble og holde mund...

Viborgs træner var meget god da de sikrede oprykning og sagde at han havde slet ikke fokus på ændringer i truppen fordi at han allerede havde en fantastisk gruppe spillere som havde sikret dem oprykning og nu skulle de også spille Superliga som de havde fortjent.
Og ja alle ved at Viborg vil hente 3-4 nye spillere men det er bare stadig god stil.
Det synes jeg så Søren Pedersen mangler i Randers idag...
bruger 129315 19:22          
FelixIF, du har helt ret, og jeg er 100% enig, men, ja..... os fans tænker med følelser, ledelse og spillere tænker 9/10 økonomi og fremtid.
Kenken 19:24          
Felix.

Jeg er som udgangspunkt enig men omvendt vil jeg også være træt af det som sportschef hvis spillere efter en nedrykning begynder at tale om at de vil væk selvom de har spillet sig til en nedrykning. Sådan er gamet
FelixIF 20:11          
Min tanke er også mere at han gør det lige efter slutfløjtet. Hvis han havde gjort det om en uge eller lige efter sæson afslutning så var det noget andet.

Hvis en spiller blev interviewet på banen lige efter slutfløjtet og sagde at nu skulle han også videre til en større klub fordi han var for god så ikke han også sætte sig over fælleskabet. Det ville jeg heller ikke have respekt for.
bisso_zwei 20:20          
Manden er vel bare blevet spurgt om, hvad pengene skal bruges på. Det er da kun fair, at han melder klart ud fremfor at komme med et eller andet forblommet om, at han ikke ved det.
Alle Achtung 20:49          
De nævnte at Randers havde 21 mand i truppen og skal spille 8 kampe i Europa. Så det er vel meget naturligt at skulle forstærke truppen
Søndag 20. juni