LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Gustaf Nilsson blev VB's pokalhelt i Nykøbing

| Sydbank Pokalen | 30 kommentarer
Gustaf Nilsson blev VB's pokalhelt i Nykøbing
Foto: Vejle Boldklub

Gustaf Nilsson blev med to scoringer altafgørende, da Vejle Boldklub onsdag spillede sig videre i pokalturneringen med en 2-1-sejr over Nykøbing FC.

Superliga-mandskabet Vejle Boldklub var søndag draget til Nykøbing Falster, hvor klubben skulle forsøge at kæmpe sig videre til fjerde runde i pokalturneringen ved at slå Nykøbing FC fra 1. division.

Adolfo Sormani havde foretaget flere ændringer på sit hold i forhold til seneste Superliga-runde. Der var eksempelvis blevet plads til Sean Murray, Thomas Hagelskjær og kinesiske Wang Zhenao i startopstillingen.

I angrebet var der dog ikke ændret noget. Gustaf Nilsson startede ved siden af Adam Jakobsen, og den svenske angriber skulle få en hovedrolle.

Kampen fik en forholdsvis hektisk begyndelse, hvor hjemmeholdet Nykøbing FC skabte flere fine muligheder og pressede gæsterne, men efter 24 minutter var det i Nykøbings ende, det gik galt.

Gustaf Nilsson fik bolden i feltet, hvor han med sin fysik holdt sin direkte oppasser væk, tog et par træk til højre og sparkede bolden op i modsatte hjørne.

Derefter havde Nykøbing FC et par store muligheder for at udligne den vejlensiske føring, men Gustaf Nilsson var brandvarm denne aften, og det viste han prøver på kort inden pausefløjt.

På højrekanten sled han sig fri af en modstander og drev bolden hele vejen frem i Nykøbing-feltet, inden han tippede bolden over keeperen og sendte VB på 2-0.

I anden halvleg fortsatte Nykøbing FC med at dominere , og efter 65 minutter kom den reducering, hjemmeholdet jagtede. Emil Holten steg op til et indlæg og headede bolden i mål uden problemer.

Nykøbing FC fortsatte derefter ufortrødent med at presse vejlenserne, men udligningen kom aldrig, og dermed spillede VB'erne sig videre til fjerde runde.

Her venter lokalrivalerne og tidligere samarbejdsklub Kolding IF fra 2. division.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj