Luk

Gytkjær bænket da Monza missede Serie A

| Serie B | 2 kommentarer

Storsatsende Monza fra Italiens Serie B formåede ikke at rykke op i Serie A i denne omgang, da man over to kampe blev slået med 2-3 af Cittadella i playoff-semifinalerne. Christian Gytkjær så hele returkampen fra bænken.

Monza og Christian Gytkjær var på en noget nær umulig opgave, da de torsdag aften skulle forsøge at spille sig i Serie A i playoff-returkampen mod AS Cittadella.

Første kamp var endt 0-3 til Cittadella, så Monza skulle ræse derudad for at gøre sig håb om at komme i italiensk fodbolds fineste selskab.

Christian Gytkjær var henvist til bænken, men da hans afløsere var Kevin-Prince Boateng og Mario Balotelli, er der måske ikke så meget at sige til, at det var tilfældet.

Balotelli havde flere gode forsøg i første halvleg, men Monza formåede ikke at finde det tidlige mål, der potentielt kunne have åbnet for spænding i opgøret.

Den evigt farverige angriber kom dog på tavlen efter en time, da han nåede først på et indlæg og åbnede døren på klem for det usandsynlige Monza-comeback.

Endnu mere lovende blev det, da Marco D'Alessandro gjorde det til 2-0 med ti minutter endnu til at finde det gyldne mål.

Det udeblev dog for Monza, der dermed må se i øjnene, at man trods store armbevægelser og stjernenavne også skal spille i den næstbedste række i 2021/2022.

Nu bliver det i stedet Venezia og Cittadella, der skal duellere om den sidste plads i Serie A, efter at Empoli og Salernitana tog sig af den direkte oprykning.

Gytkjær nåede at score seks mål i 23 kampe i denne sæsons Serie B.


Af Philip Blüdnikow
Mandag 29. november
Søndag 28. november