Luk

Gytkjær har ambitioner om mere end Polen

| Ekstraklasa | 9 kommentarer

Infoboks

Danmark - Luxembourg
Venskabskamp (15/10)
NordicBet 1,04 10,50 40,00
Oddset 1,03 10,00 23,00

Christian Gytkjær har større ambitioner end den polske liga, hvor han har været de seneste to sæsoner.

Christian Gytkjær er brandvarm i polske Lech Poznan, hvor han for nyligt blev den mest scorende udlænding i klubbens historie.

Angriberens kontrakt udløber til sommer, og han har ambitioner om mere end den polske liga.

- Jeg har selvfølgelig ambitioner om mere. Det er klart, at hvis du skal være med her, skal du have et højt ambitionsniveau, og det har jeg også, siger Gytkjær til Ritzau.

- Nu har jeg været i det kolde nord længe, så det ville måske være rart med lidt varmere himmelstrøg og lidt sol på kinderne, siger angriberen.

29-årige Gytkjær har været i Lech Poznan siden sommeren 2017. Han har tidligere spillet for klubber som Haugesund, Rosenborg og 1860 München.


Af Sara Margren

9 kommentarer

Rundsaven 07:51          
Tror niveauet passer fint til ham i Polen.
SotD 08:09          
Hvis han vil have varmen og niveauet ikke skal alt for højt op, kunne Grækenland, Cypern eller måske endda Portugal være et udemærket sted for ham at drage hen.
yeppes 08:44          
Floppede han ikke i 1860 München? Kan kun tilslutte mig koret om, at han nok skal holde sig fra de større ligaer, selvom jeg anerkender at han har et vist talent for at være i boksen - desværre er hans andre mangler alt for indlysende.
Chelsea Pensioner 09:27          
Med Christian Gytkjær alder i mente, bliver det nok svært for ham at tage et større skridt op.

En midterklub i Portugal/Tyrkiet eller sub-top klub i Østrig, Schweiz, Belgien eller Holland kan også være et bud mens de fem store ligaer formentlig er urealistisk
#GGMU! 09:44          
Har han niveauet til de bedste klubber i Danmark? :-)
Job 10:21          
Med alle de mål, han banker ind, må han også være interessant i bedre ligaer. Specielt nu, hvor han også har status af dansk A-landsholdsspiller, kontraktudløb og kan forvente at være en den af den danske EM-trup (hvis vi kvalificerer os) er det perfekte springbræt til en indbringende kontrakt. Ikke i topfem-ligaerne, men sammenlignet med Polen eller Norge nok noget bedre...

Ligner en perfekt afrunding af karrieren med en god skilling på lommen.
SotD 10:27          
Nu anser jeg ikke Schweiz som værende super varmt, pga. de mange bjerge/bakker/dale. Det har i hvert fald ikke været varmere dernede end i DK de gange jeg har været der.

Men med tanke på hvilke angrebstyper en klub som Basel har haft succes med i nær fortid, så kunne han da være spændende i sådan en klub. Der er jo også masser af muligheder for at score relativt mange mål.
Søndag 13. oktober