LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Gytkjær lukkede og slukkede med ny kasse

| Ekstraklasa | 4 kommentarer
Gytkjær lukkede og slukkede med ny kasse
Foto: LechPoznan.pl / Adam Ciereszko
Christian Gytkjær scorede fredag aften sit ottende sæsonmål i den polske Ekstraklasa, da Lech Poznan hjemme slog Slask med 2-0.

Christian Gytkjær har gang i et fremragende 2018, der har budt på bunkevis af mål i polske Lech Poznan og spilletid på landsholdet.

Fredag aften var han igen med fra start for Lech i hjemmekampen mod Slask, og danskeren skulle få en hovedrolle nok en gang.
 
Det var dog først i niende tillægsminut, da Gytkjær blev sendt alene igennem og overlegent trillede bolden igennem Slask-målmandens ben og dermed lukkede kampen til slutresultatet 2-0.
 
Det var Christian Gytkjærs ottende sæsontræffer for Lech, der med sejren er på sjettepladsen i Ekstraklasa.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

4 kommentarer

Pantic 00:00          
Meeeen. 8 mål i 17-18 kampe i den polske liga, er vel ikke så vanvittig imponerende igen?
Jaws 00:39          
Præcis. Altid sjovt som der lidt går trend og spin i vinkler på historier. Gytkjær er en skøn type, men ikke umiddelbart i top 8 af danske offensiv spillere, og hans sæson er jo god, men ikke overvældende.
14Guti 08:05          
Det tog Nicki Bille 40-50 kampe at score 8 kasser i Polen og Duncan kunne ikke engang komme på holdet i en af bundklubberne.

De to er trods også tidligere landsholdspillere, men ikke i nærheden af comeback.
Gytkjær scorede 19 mål i sin debutsæson sidste år, hvor Lech Poznan vandt grundspillet, men tabte mesterskabet - ret imponerende.

I denne sæson har klubben skiftet træner og hentet et hav af spillere. De er ude af Europa og midterhold i ligaen.
Alligevel markerer Gytkjær sig positivt med 1/3 af holdets ligascoringer(3 fra rækkens topscorer) + 5 mål i 6 kampe i eu kampene.

Så ja, det er faktisk også ret imponerende.
Det er ikke spin og man bliver ikke udtaget til landsholdet fordi man er skøn.

Modsat VM deltagerne scorer Gytkjær mål. Stærk udtagelse af Hareide som har manglet en targetmand siden Bendtner. Nu skal nordmanden bare gro nosser nok til at bruge ham.
TR1986 08:48          
Gytkjær er vel i samme kategori som Lasse Vibe. En angriber der blomstrer lidt sent i karrieren, men har tilgengæld så gjort det rigtig godt de senere år. Han har siden 2016 scoret over 50 mål, hvilket er ganske udemærket. Jeg kan ihvertfald ikke lige komme i tanke om hvilken anden dansk angriber der har præsteret det samme de seneste par år. Selvom det ikke er i de stærkeste ligaer, så fortjener han ros for det han har præsteret.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april